תינוק בן 7.5 חודשים דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • תינוק בן 7.5 חודשים דחוף
    ילנה
    06/07/2011

    שלום רב,
    בן שלי לאחר מחלה הקאות שלשולים חוסר תאבון טוטאלי אישפוז ומתן עירוי.נעשו כל הבדיקות תרביות שתן דם תצואה הכל יצא ללא חידקים ווירוסים. לאחר בית חולים וקבלת עירוי התחיל להתאושש מבחינת תאבון כבר שבוע הוא אוכל 6 ארוחות של 150 דייסה סמיכה 2 כפיות דייסה +120 מטרנה=150 מ"ל +קציצה עם אבוקדו וקצת פירות
    . עליי לציין שבמהלך המחלה הוא הוריד כ1ק"ג ממשקלו.אתמול כ6 ימים לאחר שיחרור מבית חולים נשקל והתברר שהוא ירד במהלך 6 ימים עוד 300 גרם האם זה היגיוני?
    הרי הוא אוכל כל משציינתי?????????המשקל היה אותו משקל ששקלנו אותו בשיחרור.מה זה??????כרגע הוא שקל 6450? שאלתי רופא והוא ממלמל לי שזה יכול להיות לאחר מחלה ,אבל הוא אוכל 6 ימים.
    דבר נוסף שמדאיג אותי שהוא לא מסכים לשתות מטרנה מבקבוק(לפני המחלה שתה רגיל)אני מאכילה אותו מכפית והוא פותח את הפה שמים לו אוכל אבל לרוב לא סוגר את הפה עד שמכניסים לו מוצץ.אני מפחדת שז זה משהו לא תקין ובמהלך הימים האלו הוא התרגל לבלוע ככה את האוכל.מה ניתן לעשות ?
    תודה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן 7.5 חודשים דחוף

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תינוק בן 7.5 חודשים דחוף - תגובה

    ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    07/07/2011

    שלום ילנה,

    בהחלט יכול להיות שהוריד ממשקלו בצורה שאת מתארת אפילו שהמשכת לתת אוכל. בהמשך אני מאמינה שזה יתאזן.

    לגבי סוג האכילה הוא התרגל לאכילה בכפית, כל עוד תמשיכי זה מה שהוא ידרוש. אני מציעה שאם את מעוניינת לשנות את זה את חייבת לחזור לבקבוק עד שהוא יתרגל.

    מאד קשה לאבחן דרך האינטרנט, אם את חשה שמשהו לא תקין גשי לטיפת חלב /רופא ואם אינך מרוצה מהם נסי להחליף באחרים.

    אשמח לעזור עם כל שאלה נוספת

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו