תינוקת בת 7 חודשים שמקיאה מזון טחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 7 חודשים שמקיאה מזון טחון
    לי
    06/07/2011

שלום.
    התינוקת שלי כבת 7 חודשים, החלה להחשף למזון מוצק כבר מגיל 5 חודשים. כנראה בשל העובדה שבתקופה זו כל ארוחות המזון המוצק שלה היו ממחיות גרבר שלב 1,2, (פירות וירקות שונים..) נכון להיום, היא איננה מסוגלת לאכול יותר משתי כפיות מזון שהכנתי בבית וטחנתי בבלנדר מאחר שרפלקס ההקאה שלה מתחיל לפעול והיא פשוט מוציאה הכל.. לא משנה אם זה תפוח, אגס או בננה, גזר, תפוח אדמה, בטטה, או אפילו מרק עוף (על אף שאפשר לראות שהוא ממש טעים לה). היא פשוט לא מצליחה להתמודד עם המרקם המוזר ששונה מהגרבר. ניסיתי לטחון לה עד למרקם חלק ככול האפשר באמצעות הוספת מים אך זה לא עוזר, היא בולעת שתי כפיות ולאחר מכן היא מתחילה להקיא. אני קצת מתוסכלת מכל העניין. הלנצח אאלץ להשתמש במחיות תעשיתיות?? וכיצד אגרום לה לאכול עוף במיוחד כשהיא מראה רצון ותאבון עז לטעם?? (ראוי לציין כי בנוסף לשתי הארוחות של מזון מוצק, היא אוכלת כ-4 בקבוקי סימילאק 180 )

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 7 חודשים שמקיאה מזון טחון - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    07/07/2011

שלום לי,

האם כאשר כעת את נותנת לה פירות משומרים היא לא מקיאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו