תינוקת בת 5 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 5 וחצי חודשים
    אימא
    15/07/2011

שלום רב תינוקת שלי בת חמשה וחצי חודשים שוקלת כ7.2 קג. לפני כחודש התחלתי לתת טעימות של פירות וטיפת מרק ירקות. אם אני נותנת לה טעימה אחרי היא מסרבת לאכול סימילק לכשעתים, למרות שאוכלת רק כ3-4 כפיות. בנוסף בזמן האחרון במשך כשבועיים אינה אוכלת טוב כלל. אפרט את הארוחות
    7 בבוקר סימילק גג 120 מל- וגם עם הפסקות, שותה יפה 60 מל ושאר ממש בחוסר רצון, לפעמים מסתפקת ב80 מל ואינה מוכנה לשתות עוד.
    10:30 כמה כפיות פרי ולפעמים 60 מל סימילק עם כפית דייסה בבקבוק או כלום ורק אחרי כשעתים שותה סימילק בדומה לבוקר
    14- סימילק גג 120 מל אותו סיפור כמו בבוקר
    18- שוב סיפור חוזר של סימילק
    סביב שעה 21 היא מתעוררת מתוך שינה ואז מסיימת 120 מל מתוך שינה אבל אף פעם לא יותר
    ובלילה בערך ב24 שותה סימילק כ60-80 מל וב3 בלילה בערך הנקה אחת - שלא ידוע לי כמובן מה הכמות.
    היא בשום פנים ואופן לא מוכנה לאכול יותר ודוחפת את הבקבוק סוגרת את הפה.
    איני יודעת איך להגדיל לה את כמויות האוכל ושלא תוכאל בלילה- לא עוזר מוצץ ונידנודים נרגעת ונרדמת רק אחרי מעט אוכל. אשמח מאוד עם תעזרו לי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 5 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• המשך

אימא
    15/07/2011

אציין כי עד כ4.5 חודשים הנקתי +בקבוק אחד ביום של סימילק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת 5 וחצי חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    15/07/2011

שלום לנה,

אני לא רואה סיבה מדוע להגדיל את כמויות האוכל שלה. אם טוב לה עם הכמות שהיא אוכלת, כלומר שבעה ונינוחה אין סיבה לנסות לתת עוד אוכל.

תינוקות אמורים לקום באמצע הלילה, היקיצות הללו עוזרות במניעת מוות בעריסה.
    אם ביתך רעבה בלילה, אין דרך וסיבה למנוע זאת.

אני יודעת שאותך זה מעייף, אך עבורה זה חיוני. עם הזמן זה ישתנה.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד

אימא
    16/07/2011

הרגעת אותי. מאוד דאגתי שלא מקבלת מספיק אוכל. עוד שאלה כמה בגיל הזה היא צריכה לעלו בחודש במשק? היא מאוד פעילה ונמרצת:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך מאוד - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    18/07/2011

כרגע אל תדאגי למשקל, ביתך נכון להיום לא צריכה להעלות במשקל מכיוון ושוקלת יותר מגילה. אני ממליצה שתעדיפי לדאוג לכמה לא תעלה במשקל מאשר כמה כן תעלה. שומן עודף אף פעם לא מועיל לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו