בן 7 וחצי שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7 וחצי שבועות
    יפעת
    25/07/2011

שלום רב
    בני בן 7 וחצי שבועות , אוכל מטרנה , סובל מאוד מגזים וכאבי בטן , כל ארוחה מלווה בהמון בכי וצרחות , לעיתים אוכל מעט מאוד ועד שלא עושה גרעפס לא יכול להמשיך לאכול ...ולרוב לוקח המון זמן להוציא גרעפס והארוחה מתארכת לעיתים עד שעה , הוא אוכל 120 CC כל 3-4 שעות , ולאחרונה נראה לי חסר שקט בתום הארוחה כאילו עדין לא שבע ואני חוששת לתת לו מנה נוספת על מנת לא להכביד לו על הבטן שאלותיי הם :
    1. האם זה נורמלי שארוחה לוקחת בין חצי שעה לשעה כל הזמן ואיך אני יכולה להקל עליו בזמן הארוחה ?(ניסיתי את כל התכשירים האפשריים ....) זה נראה שבמקום להנות מהאוכל הוא סובל ...
    2. איך אני יודעת שארוחה של 120 מ"ל מספיקה לו והאם אני יכולה להשלים לו עוד 30 מ"ל אם אני מבחינה שהןא עדין רעב ?
    3.מהי הכמות המומלצת לכל ארוחה בגיל הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 7 וחצי שבועות

הוספת תגובה

• בן 7 וחצי שבועות - תגובה

יעל משיח ארזי
    25/07/2011

יפעת שלום,
    האם בנך עולה במשקל כמו שצריך?
    החישוב הוא 150 CC כפול משקלו לחלק למספר הארוחות.
    לגבי אורך הארוחה עדיף לאט מאשר מהר, בהנקה התינוק מקבל כמויות קטנות יותר של מזון ובקצב איטי ולכן טוב שתינוקך אוכל לאט ולא מהר.
    זהו גיל שהרבה תינוקות סובלים מגזים וכאבי בטן (קוליק) בגלל שהקיבה גדלה ומתאימה את עצמה.
    המשיכי לעקוב אחר העליה במשקל, כאבי הבטן לרוב עוברים עד גיל 4 חודשים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו