הפסקת הנקה לבן 9 ח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה לבן 9 ח
    מרינה
    31/07/2011

ילד שלי בן 9 חודשים, לא אכלן גדול אבל אוכל בסדר מוצקים, דייסות, פירות ומרקים. שוקל כ10 ק"ג. אני מניקה אותו כמה פעמים , ב16 כשחוזרת מעבודה, ב19 לפני שינה, ב23 ועוד כמה פעמים בלילה כשהוא מתורר (יותר בשביל הרגעה כי הוא לא לוקח מוצץ). הנקות בלילה נורה מטישות אותי. ניסיתי לתת לו מטרנה אבל הוא ממש לא מוכן לשתות מבקבוק גם לא מים (שותה מכוס רגילה). האם ניתן ללמד ילד לשתות מבקבוק ואיך. האם תינוק בן 9 חודשים יכול להיות בלי הנקה ותמ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה לבן 9 ח

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה לבן 9 ח - תגובה

יעל משיח ארזי
    31/07/2011

מרינה שלום, בשלב זה מרבית האוכל המוצע לתינוק הוא מוצקים. הארוחה הראשונה עם ההתעוררות והארוחה האחרונה לפני השינה הם תמ"ל ואו הנקה, חשוב להרגיל את בנך בהדרגה לארוחות מוצקים מסודרות בוקר צהריים ביניים וערב בנוסף להנקה / תמ"ל כפי שציינתי. לדוגמא: בוקר: פרי צהריים: ארוחה בשרית ביניים: מוצר חלב / יוגורט / סנדביץ פרי. ערב: ביצה גבינה וירקות. חשוב לחשוף את בנך למזונות השונים לגוון ולא להתייאש ולהקטין את הפעמים בהם הוא מקבל הנקה / תמ"ל. נסי להמשיך לנסות לתת בקבוק עד שיתרגל ויסכים לשתות וזה יקל עליך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו