מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה בזמן שלשוליםעמית01/08/2011
בן שנה וחודש, כבר כמעט שבועיים עם שלשול הולך וחוזר, במעקב רפואי.
הרופא אמר שמותר לאכול בננה, תפוח עץ, גזר, תפוח אדמה ןאורז, לשתות רק מים ותה לא ממותק. אני מגישה לו את זה במרקמים שונים בשביל לגוון (מעוך, מרוסק, חתוך וכו').
הילד אוכל את התפריט הזה בתוספת בקבוק מטרנה (150 מ"ל) פעמיים ביום כבר שבועיים.
יש מזונות אחרים ש"קלים" על הבטן כדי לגוון לו? הוא ממש מביט בי בייאוש כל פעם שאני מביאה לו את הצלחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה בזמן שלשולים - תגובה
יעל משיח ארזי01/08/2011עמית שלום, מה לגבי בשר / עוף / ביצה וכדומה. ניתן לשחק עם המרכיבים המותרים ועל ידי כך לגוון למשל לערבב אורז עם גזר או בננה עם תפוח, הקפידי שהמרקם יהיה פחות נוזלי כדי שלא יעודד את השלשול והציעי מים בסוף הארוחה.
מה לגבי לחם עם טחינה או אבוקדו כארוחת ביניים
אני מניחה שבסוף השלשול יעבור ותוכלי לעבור לתזונה רגילה אם ממשיך, צריך לבדוק מדוע באמצעות רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזר זה מעולה
ירדנה03/08/2011לפי מה שאני יודעת. מי גזר ואורז. אולי תשימי לו בפנים פתיתים חמודים בכל מיני צורות שיהיה מעניין וכך הוא יאכל וישתה את האורז/גזר/מים שאמורים לעשות לו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)