מים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התגובה

ירדנה
    03/08/2011

אשמח אם תוכלו לצרף בלינק או בקובץ מסמך המעיד על כך שהטמפרטורה של המים החמים מגיעה בתוך המיכל ל100 מעלות. אני לא רוצה להציק חלילה, פשוט שמעתי מהרבה אנשים שזה לא המצב והמים לא מיגיעים ל100 מעלות. אודה מאוד לקישור למסמך רלוונטי בעניין זה.
    רב תודות מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים
    גבריאל
    02/08/2011

שלום רב

ביתית בת 5 חודשים וחצי ומקבלת מטרנה ואני כבר ממש מיואשת מעניין הרתחת המים.

אני מודה שרוב הזמן אני פשוט מחממת ישירות במיקרוגל כמה שניות מים מינרליים שאני מוזגת לבקבוק.

ניסיתי להרתיח בקומקום החשמלי מים מינרליים אבל אחרי יומיים אני כל הזמן מוצאת את המים לא נקיים למרות שאני מקפידה על נקיון הקומקום.

זה כבר ממש מתסכל ורציתי לדעת האם תמי 4 יכול להיות פתרון טוב.

שמעתי מחברים שפשוט הכינו תמיד את הבקבוקים ישירות מהמכשיר בלי חימום או הרתחה.

אשמח לקבל חוות דעת או טיפ אחר

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים

הוספת תגובה

• בנושא תמי 4

הילה
    02/08/2011

גם אני בהתחלה לא ידעתי מה לעשות, שאלתי חברה והיא אמרה לי שהיא משתמשת בתמי 4 והקטניםבסדר גמור (:
    גם אני עם הקטנה משתמשת בתמי 4 וזה עושה את העבודה והילדה בריאה.. 555555

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי, מיקרוגל זה גרוע

ירדנה
    02/08/2011

יש בזה קרינה. בשביל מה את צריכה את זה? אני כל דבר מחממת על הגז.
    לפי משרד הבריאות צריך להרתיח מיים למשך 2 דקות. אני למשל שמה מים מהבר של אלקטרה שהוא חדש בשוק עם מסנן מעולה למתכות כבדות שאין לאף חברה בארץ. אז אני לא ממש מקפידה ללכת לפי משרד הבריאות. גם מים רותחים מהמתקן זה מספיק לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    02/08/2011

שלום תהל,

מדוע את מיואשת? תרתיחי כמות מים ותעבירי לבקבוק. כל פעם שביתך רעבה תמזגי מהמים האלו.

לגבי תמי 4 אני מציעה שתתקשרי לשאול אותם, לפי הבנתי וממה שזכור לי, המים שלהם מתאימים ויש במיוחד כפתור של מים פושרים, אך כאמור מציעה לך לבדוק מולם.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות תמי 4

הילה
    02/08/2011

שלום תהל,

המים במיכל המים החמים בברים של תמי 4 מגיעים לנקודת רתיחה, בדומה לפעולת קומקום חשמלי. לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים לך להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות. תמי 4 כפופה להנחיות משרד הבריאות ופועלת בהתאם.

בברכה,

ליאת, שירות תמי 4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם בטוחים? כדאי שלא תטעו אמהות...

ירדנה
    03/08/2011

לי דווקא אמרו שהמים בתמי 4 לא מגיעים לנקודת רתיחה = 100 מעלות, אלא איזה 2 מעלות פחות. אפשר הפניה למסמך/אתר שמראה שזה אכן כך?
    תודה מראש,
    ירדנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנושא רתיחת המים במכשיר תמי 4

ליאת תמי 4
    03/08/2011

שלום ירדנה,

המים במיכל המים החמים בברים של תמי 4 מגיעים לנקודת רתיחה, בדומה לפעולת קומקום חשמלי. ההצהרות במדריך הלקוח מתייחסות לטמפרטורת המים החמים ביציאה מהמיכל.
    לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים לך להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות. תמי 4 כפופה להנחיות משרד הבריאות ופועלת בהתאם.

בברכה,

ליאת, שירות תמי 4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

ירדנה
    03/08/2011

אשמח אם תוכלו לצרף בלינק או בקובץ מסמך המעיד על כך שהטמפרטורה של המים החמים מגיעה בתוך המיכל ל100 מעלות. אני לא רוצה להציק חלילה, פשוט שמעתי מהרבה אנשים שזה לא המצב והמים לא מיגיעים ל100 מעלות. אודה מאוד לקישור למסמך רלוונטי בעניין זה.
    רב תודות מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו