מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על התגובה
ירדנה03/08/2011אשמח אם תוכלו לצרף בלינק או בקובץ מסמך המעיד על כך שהטמפרטורה של המים החמים מגיעה בתוך המיכל ל100 מעלות. אני לא רוצה להציק חלילה, פשוט שמעתי מהרבה אנשים שזה לא המצב והמים לא מיגיעים ל100 מעלות. אודה מאוד לקישור למסמך רלוונטי בעניין זה.
רב תודות מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיםגבריאל02/08/2011
שלום רב
ביתית בת 5 חודשים וחצי ומקבלת מטרנה ואני כבר ממש מיואשת מעניין הרתחת המים.
אני מודה שרוב הזמן אני פשוט מחממת ישירות במיקרוגל כמה שניות מים מינרליים שאני מוזגת לבקבוק.
ניסיתי להרתיח בקומקום החשמלי מים מינרליים אבל אחרי יומיים אני כל הזמן מוצאת את המים לא נקיים למרות שאני מקפידה על נקיון הקומקום.
זה כבר ממש מתסכל ורציתי לדעת האם תמי 4 יכול להיות פתרון טוב.
שמעתי מחברים שפשוט הכינו תמיד את הבקבוקים ישירות מהמכשיר בלי חימום או הרתחה.
אשמח לקבל חוות דעת או טיפ אחר
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא תמי 4
הילה02/08/2011גם אני בהתחלה לא ידעתי מה לעשות, שאלתי חברה והיא אמרה לי שהיא משתמשת בתמי 4 והקטניםבסדר גמור (:
גם אני עם הקטנה משתמשת בתמי 4 וזה עושה את העבודה והילדה בריאה.. 555555* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי, מיקרוגל זה גרוע
ירדנה02/08/2011יש בזה קרינה. בשביל מה את צריכה את זה? אני כל דבר מחממת על הגז.
לפי משרד הבריאות צריך להרתיח מיים למשך 2 דקות. אני למשל שמה מים מהבר של אלקטרה שהוא חדש בשוק עם מסנן מעולה למתכות כבדות שאין לאף חברה בארץ. אז אני לא ממש מקפידה ללכת לפי משרד הבריאות. גם מים רותחים מהמתקן זה מספיק לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין02/08/2011שלום תהל,
מדוע את מיואשת? תרתיחי כמות מים ותעבירי לבקבוק. כל פעם שביתך רעבה תמזגי מהמים האלו.
לגבי תמי 4 אני מציעה שתתקשרי לשאול אותם, לפי הבנתי וממה שזכור לי, המים שלהם מתאימים ויש במיוחד כפתור של מים פושרים, אך כאמור מציעה לך לבדוק מולם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירות תמי 4
הילה02/08/2011שלום תהל,
המים במיכל המים החמים בברים של תמי 4 מגיעים לנקודת רתיחה, בדומה לפעולת קומקום חשמלי. לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים לך להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות. תמי 4 כפופה להנחיות משרד הבריאות ופועלת בהתאם.
בברכה,
ליאת, שירות תמי 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם בטוחים? כדאי שלא תטעו אמהות...
ירדנה03/08/2011לי דווקא אמרו שהמים בתמי 4 לא מגיעים לנקודת רתיחה = 100 מעלות, אלא איזה 2 מעלות פחות. אפשר הפניה למסמך/אתר שמראה שזה אכן כך?
תודה מראש,
ירדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא רתיחת המים במכשיר תמי 4
ליאת תמי 403/08/2011שלום ירדנה,
המים במיכל המים החמים בברים של תמי 4 מגיעים לנקודת רתיחה, בדומה לפעולת קומקום חשמלי. ההצהרות במדריך הלקוח מתייחסות לטמפרטורת המים החמים ביציאה מהמיכל.
לגבי מתן מים לתינוקות עד גיל שנה, אנו ממליצים לך להתייעץ עם משרד הבריאות או טיפת חלב בנושא, הם בעלי הסמכות להדריך הורים לתינוקות. תמי 4 כפופה להנחיות משרד הבריאות ופועלת בהתאם.
בברכה,
ליאת, שירות תמי 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ירדנה03/08/2011אשמח אם תוכלו לצרף בלינק או בקובץ מסמך המעיד על כך שהטמפרטורה של המים החמים מגיעה בתוך המיכל ל100 מעלות. אני לא רוצה להציק חלילה, פשוט שמעתי מהרבה אנשים שזה לא המצב והמים לא מיגיעים ל100 מעלות. אודה מאוד לקישור למסמך רלוונטי בעניין זה.
רב תודות מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)