דייסת כוסמין ושקדיה משקדים מלאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסת כוסמין ושקדיה משקדים מלאים
    אמא
    04/08/2011

היי,

בני בן שנה ושבעה חודשים.
    אנחנו מאוד מקפידים איתו על תזונה טובה ומגוונת.
    בשלושה חודשים האחרונים הוא חולה הרבה, כי נכנס לגן.
    הוא מאוד ירד במשקל ואני מחפשת רעיונות איך לגרום לו לעלות במשקל (חוץ מאבוקדו, טחינה, חומוס ...).

בנוסף היום קניתי לו דייסת כוסמין אורגנית האם מומלץ באופן כללי?
    שאלה נוספת בעניין השקדיה: אני נותנת לו כל יום מספר כפיות שקדיה, עד עכשיו רכשתי את השקדיה משקדים קלופים. היום קניתי את השקד המלא, כלומר לא הקלוף - האם זה בסדר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דייסת כוסמין ושקדיה משקדים מלאים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    05/08/2011

שלום אמא,

הטחינה מהשקדים המלאים היא מעולה! וגם כוסמין. רק שימי לב שלא מדובר בדייסת איסטנט. אני ממליצה על פתיתי כוסמין ואם הם גדולים מידי אז אפשר לטחון אותם בבית למידה שרוצים.

לגבי בריאותו של בנך: את יכולה להוסיף פרוביוטיקה. במיוחד אם עדיין אוכל תחליף חלב. ואת יכולה לקנות תמציות צמחים לחיזוק מערכת החיסון, אני מציעה שתגשי לבית טבע או לגשת לבית מרקחת הומיאופתי להתאמת תמצית.

לבריאות ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד. כוסמין ושקדיה משקדים מלאים -תודה

אמא
    05/08/2011

תודה רבה,
    אכן מדובר בפתיתי כוסמין.
    לגבי השקדים המלאים, מישהו אמר לי שבקליפה של השקד יש כמויות זניחות של משהו רעיל ולכן עדיף לקנות את הקלוף - האם ידוע לך משהו בנושא?
    הוא אינו מקבל תחליף חלב (עדיין יונק), אבל אנחנו נותנים לו פרוביוטיקה בחומוס בדר"כ.
    תודה על העיצה ניגש לראות מה אנחנו יכולים עוד לתת לחיזוק המערכת החיסונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליפת השקד

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    08/08/2011

בקליפה של שקדים יש ויטמין B17 הנקרא גם ציאניד. החומר חיוני לשמירה על מערכת חיסונית חזקה ואין מה לפחד ממנו במינונים הנמצאים בקליפות. מינונים גבוהים יותר נמצאים רק בשקד מר. כאמור, אני מאד ממליצה ואוהבת את בחירתך בשקדייה המלאה.

תוספת פרוביוטיקה יכולה לעשות רק טוב. רק שימו לב שאין בה לקטוז או חלב.
    מעולה שאת מניקה - אני ממליצה שתראי כיצד גם את יכולה לחזק את עצמך וכך החלב יושפע וישפיע על בנך.

כאמור מאד ממליצה לרכוש מוצר הומיאופתי לחיזוק מערכת החיסון. יש את חברת "הפלא ופלא". אם את גרה קרוב לראשון לציון אוכל להמליץ לך לגשת למקום ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא
    09/08/2011

רב תודות!

לא אני מתגוררת באיזור חיפה.
    מצאתי את אתר האינטרנט שלהם ואיתרתי חנות שמוכרת מוצרים שלהם.

רב תודות (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה ובהצלחה!

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    09/08/2011

חיזרי לעדכן מה נשמע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו