מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 5 חודשיםחגה08/08/2011
שלום,
לפני כחודש הפסקתי להניק והעברתי אותה לסימילאק . במקביל התחלתי לתת לה טעימות של ירקות בבוקר ולפני כשבועיים הוספתי גם טעימות של פרי אחר הצהריים. העניין הוא שבהנקה הצלחתי לשמור על סדר יום די קבוע והיום ממש לא וזה די מתסכל אותי. היא לא אוכלת בכלל כמויות דומות, לפעמים בבוקר היא בכלל לא רוצה לאכול ואוכלת ממש כמה שלוקים ואז שוב ארוחה אחרי שנת הבוקר, לפעמים היא גומרת בקלות 180, לפעמים היא רוצה בקבוק אחרי הטעימות ולפעמים היא רק רוצה להמשיך לאכול ולא רוצה בכלל בקבוק אחר כך. אני מרגישה שכל זה משפיע גם על השינה שלה בערב ושהיא עייפה כל פעם בשעה אחרת. עד שהתחלתי עם הבקבוק היא הייתה יונת בשבע בערב, אמבטיה ולישון ועכשיו הכל התבלגן. אני יודעת שאין פה מדע מדוייק אבל הייתי שמחה לשמוע מה לדעתך אמור להיות הסדר יום של ילדה בת 5 חודשים מבחינת אוכל ואם אפשר גם מבחינת שינה (במהלך היום ובלילה). כמה מים היא אמורה לשתות בנוסף במהלך היום? אני נורא מוטרדת מכל העניין הזה של אוכל ושתייה וסדר יום.... תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
חגה08/08/2011רציתי להוסיף שעד לפני כשבוע הייתה מתעוררת פעם אחת בסביבות 4 וחצי-חמש וחצי לאכול וחוזרת לישון עד בערך 9 (כפי שאמרתי לפעמים היא לא אוכלת כשהיא קמה אלא רק שעתיים שלוש אחרי) בימים האחרונים היא התחילה לקום ולדרוש אוכל בסביבות 2-3 ולקום כרגיל בסביבות 8,9.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 5 חודשים - תגובה
יעל משיח ארזי08/08/2011חגה שלום,
לא ציינת מה משקלה של ביתך,
כמו בכל שינוי יש זמן של הסתגלות וכנראה שיקח מעט זמן עד שביתך תסגל לעצמה סדר יום חדש. בעיקרון: סדר יום מומלץ הוא: תמ"ל בהתעוררות בבוקר לשלב מנת טעימות שוב תמ"ל בצהריים אחר הצהריים נסיון נוסף של טעימות, לפנות ערב תמ"ל ותמ"ל נוסף לפי רצון התינוקת בשנת הלילה.
האם חזרת לאחרונה לעבודה, אם כן יכול להסביר למה מתעוררת יותר בלילה- מדובר פשוט בגעגוע ולא בהכרך ברעב.
נסי להרגילה לסדר וקחי בחשבון שיכול לקחת זמן הסתגלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)