מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיעה לחו"לתמר09/08/2011
הי, בני בן כמעט 8 חודשים, אוכל פירות ומרק טחונים, גם דייסה עם חלב אורז ומעבר לזה יכול לאכול קציצה מרוסקת, תפו"א מעוך וכו' אבל בצורה כזו הוא אוכל הרבה פחות מהטחון ונותר רעב . אנחנו נוסעים לארבעה ימים לחו"לו אני תוהה איזה אוכל אוכל לתת לו כדי שישבע ויאכל כמו שצריך?
המודאגת (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה לחו"ל - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין09/08/2011שלום תמר,
מה בנך אוכלת כבסיס? האם הוא יונק או מקבל תחליף חלב?
בכל אופן, כשאת מגיעה ליעד, חפשי בית טבע / סופר מרקט ותקני חלב שקדים/אורז/סויה זה שיהיה תמיד.
בנוסף, תקנו פירות ותרסקו עם מזלג. תעדיפו פירות רכים.
כשאתם במסעדה, תשאלו האם יש ירקות מבושלים, מרק, פירה, ובעצם כל מזון שהוא רך.
תתנו לו לטעום מכל דבר שאתם אוכלים, ובעצם לא יקרה הרבה אם ארבעה ימים יהיה ניזון בעיקר מהחלב/תחליף חלב.
מקווה שעזרתי, תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה לחו"ל
תמר09/08/2011בני ניזון כבסיס מהנקה ומדי פעם מתמ"ל אך הבסיס הוא הנקה.
מה כוונתך בהכנת דייסה? הרי אין לי את אפשרות לחמם ולהכין אוכל במלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה לחו"ל - תגובה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין10/08/2011נראה לי שאת מתבלבלת....
אני לא מוצאת שרשמתי לך על דייסה...
בכל מקרה לגבי דייסה ניתן לשים שיבולת שועל גרוסה במים רותחים ואחרי חמש דקות זה מוכן. ניתן להמתיק עם מעט סילאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)