תזונת תינוק בן 8+ חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונת תינוק בן 8+ חודשים
    עדי
    11/08/2011

שלום רב,
    בני יונק בבוקר כשהוא קם,לאחר כמה שעות מקבל מנת פירות +כפית שקדיה , בצהריים מנת מרק עוף\הודו וירקות לפעמים עם פסטה לתינוקות, יונק אחה"צ ובערב אוכל עגבניה עם מעט טחינה גולמית ולפני שינה שוב הנקה. אלרגי לחלב נכון לעכשיו
    בספטמבר מתחיל גן ובגן אמור לקבל ארוחת בוקר בסביבות 9 וצהריים בסביבות 12. הבעיה היא ששאר התינוקות בגן מקבלים עוד בקבוק פורמולה בשעות הצהריים המאוחרות ואני לא חושבת שאוכל לשאוב מספיק חלב לבקבוק ולא בא לי להתחיל עכשיו עם סויה אז מה שחשבתי לתת לו זה דייסה (של לייפ או פרינוק על בסיס מים) עם פרי בבקבוק וזה מה שניסינו היום ונראה היה שמאוד מאוד טעים לו.

האם זה בסדר? בכל מקרה אני אניק אותו כשיחזור מהגן אז רציתי לדעת אם יש בעיה עם עוד מנת פרי שכזו

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונת תינוק בן 8+ חודשים

הוספת תגובה

• תזונת תינוק בן 8+ חודשים - תגובה

איילת בר
    11/08/2011

שלום עדי,
    שיהיה בהצלחה במעון החדש.
    אין בעיה לתת עוד מנת פירות ביום ורצוי שהפירות יהיו טריים.
    פרינוק לא ממליצה לתת כל יום.
    תוכלי לשלב בין הפרינוק לחלב צמחי בבקבוק על בסיס שיבולת שועל או אורז או שקדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

עדי
    11/08/2011

למה את לא ממליצה על דייסת פרינוק כל יום? יש בזה משהו לא בריא?
    איפה ניתן להשיג חלב צמחי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה - תגובה

איילת בר
    11/08/2011

עונה בשמחה,

לשאלתך האם יש משהו לא בריא בפרינוק - אין משהו לא בריא אך אני מעדיפה לתת פירות טריים על בסיס קבוע ואת המוצרים המוכנים מידי פעם שאין אפשרות לתת מזון טרי.
    חלב צמחי ניתן להשיג בבתי טבע וסופרים בעלי מחלקות טבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו