מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם משקל בני תקין בן חצי שנהסאלי15/08/2011
בני בן חצי שנה דרך אגב הוא נולד 4,400 אז מכאן הוא אמור לעלות במשקל ולא לרדת לפי ידיעתי ,כי הרבה אומרים לי תשמרי על המשקל שלו ,תיזהרי הוא שמן וכבד ,אנשים לא מבינים שהוא רק תינוק ומה לעשות שהוא נולד במשקל גדול בעלי עין הרע
בתאריך 30/6/11 הוא שקל 10,100 / ואורך בשכיבה 69 /והיקף ראש 42
האם זה תקין בעינך,אשמח אם תאמרי לי,והאם זה תקין שהוא כבר אוכל מרק ירקות,פירות בבוקר והשאר סימילאק
האמת שבלילה הוא לא נינוח ודווקא הוא אוכל קרוב לשינה אז כשהוא מתעורר אני מביאה לו מים דווקא הוא אוהב הרגלתי אותו וזה מעולה
בתודה סאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משקל בני תקין בן חצי שנה - תגובה
יעל משיח ארזי15/08/2011סאלי שלום
אם יש לך את המשקלים של בנך לאורך החודשים את יכולה להציבם על האחוזונים (יש בטיפת חלב) וכך לראות אם ממשיך באותה המגמה או שובר אחוזון למעלה אטו למטה.
לא כתבת מתי התחיל לאכול מוצקים, באיזה גיל. ההתקדמות צריכה להיות הדרגתית ארוחת טעימות אחת לאחר שבועיים להוסיף עוד אחת ולאחר חודש 3 ארוחות וכך הלאה ולהתקדם במבחר בגיוון על פי הגיל.
כאשר סביב גיל שנה ומעלה כמות התמ"ל מתמעטת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק טעימות בגיל 5 חד
סאלי16/08/2011הי
הבן שלי התחיל טעימות כבר בגיל 5 חודשים ,וכיום הוא אוכל גם פירות בשעה 10:00
וגם צהריים מרק ירקות והוא אוהב מאוד ירקות
אבל בשעה 4:30 בבוקר מתעורר בוכה ורעב ,ובנוסף גם השיניים אז אני משתדלת לתת לו מים בשעה הזאת,ואם אין ברירה אני מוהלת 180 מ"ל עם 2 כפות סימליאק ולא 3 כפות כפי שכתוב ,כי הבנתי שבשעות הלילה הוא לא אמור לאכול ,הוא אמור לישון לילה רצוף,בזמן האחרון הוא מתעורר בגלל החניכיים עדיין לא יצאו לו,אבל כואב לו מאוד עד כדי כך שהוא מקיץ באמצע הלילה
האם זה בסדר שהוא אוכל בשעה הזאת ,ואם יש לך להוסיף ולהסביר לי יותר אז אשמח
בעוד שבוע אנחנו אמורים להיות בטיפת חלב ,אז גם אשאל שאלות לגבי העניין
תודה ויום טוב
אשמח לקבל טיפים שיעזרו לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת דייסה בלילה
סאלי16/08/2011האם אני צודקת שלא כדאי לתת לו דיסה בערב עם התחליב ביחד ,כי אני יודעת שמשקלו גדול והסבירו לי שאין צורך,ונותנים בדרך כלל לתינוק שמשקלו קטן כדי לא לדחוס לו סתם אוכל
תודה על תשובתך רשמתי כמה הוא שוקל בשאלה הראשונה
סאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק טעימות בגיל 5 חד - תגובה
יעל משיח ארזי16/08/2011סאלי שלום
אם בנך מתעורר רעב תני לו אוכל גם אם יאכל קצת וירדם, לרוב תינוקות מאותתים לנו לגבי הצרכים שלהם. לגבי השיניים, תקופה קשה את יכולה לתת לו נשכנים אותם מכניס לפה ועוזר להתמודד עם הכאב.
את מרק הירקות את יכולה כמובן גם הודו או עוף עם עדיפות להודו (יותר ברזל).
לא הייתי נותנת בלילה דייסה כי המטרה היא שארוחת הלילה הזאת תרד, ודייסה היא ארוחה יותר כבדה.
את יכולה להוסיף עוד ארוחת טעימות אחר הצהריים אך לא לפני השינה. סביב גיל 8 חודשים יהיה אפשר לתת כבר ארוחת ערב הכוללת ירק+ פחמימה ואו חלמון ביצה
מקווה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)