מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק 5 חודשים לא מוכן לאכול תמ"למיכל18/08/2011
בני בן 5 חודשים אוטוטו מתחיל מעון ויצו ולכן אני נדרשת להרגיל אותו לתמ"ל, מרק ופירות. אלא שהוא לא מוכן לאכול שום דבר מאלה, רק הנקה. בפעם-פעמיים ראשונות הוא הסכים, עכשיו הוא מסרב בכל תוקף. ניסיתי גם בקבוק וגם האכלה בכפית הוא לא מוכן. ניסיתי לתת למישהו אחר שיאכיל (אבא/חמות), הוא לא הפסיק לבכות. אני נורא מודאגת, מה יעשו איתו בגן? כשהוא לא אוכל הוא לא נינוח ובוכה כך ששביתת רעב עד שאגיע מהעבודה תהיה מלווה בסבל גדול עבורו. הוא גם דיי רזה (6.300) כך שלאבד במשקל קריטי עבורו. יש לי שבועיים עד תחילת הגן, מה אעשה?
המון תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דומה
איריס18/08/2011גם אני סבלתי מסרבנות לאוכל ואצלי הילדה עוד יותר קטנה משלך (4.300). אצלי זה התגלה כשיניים הרופא המליץ לתת את הפורמולה מקוררת כלומר ממש מהמקרר ואם זה לא עוזר להוסיף לה רבע עד חצי כפית סוכר כי אוכל חם וחמוץ מאוד כואב להם בגלל זה הם לא רוצים לאכול. ואני מוכרחה להגיד שהילדה שאבה את הבקבוק ישר :)
עוד סיבה שיכולה להיות זה סוג הבקבוק, תנסי אולי סוג אחר של בקבוק הילדה שלי אוהבת את בי פרי ונאק ולא מוכה לקחת את בקבוקי מאמ. שווה לנסות לקנות בקבוק עם פטמה שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנסתי את האוכל למקרר
מיכל18/08/2011מיהרתי להכניס את האוכל למקרר, מקווה שזה יעזור. ניסיתי לתת דייסת וניל וגם לא רצה. אני בהחלט אנסה עם סוכר, מיואשת... בהתייחס לפטמות, ניסיתי כמה פטמות, וזה לא הלך. אגב, הוא גם מסרב למוצץ.
המון, המון תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק 5 חודשים לא מוכן לאכול תמ"ל - תגובה
יעל משיח ארזי18/08/2011מיכל שלום,
האם ניסית לתת גם חלב שאוב בבקבוק?
חשוב מאוד להמשיך לנסות כל פעם קצת ולא להתייאש בסוף יסכים.
לגבי הטעימות בגיל 5 חודשים, הטעימות רק מתחילות המשיכי להציג סוגי ירקות ופירות שונים לא תמיד מצליח מיד, בכל זאת מדובר בדבר חדש
חשוב לא להתייאש ולהמשיך לנסות בלי להראות סימני מצוקה תוך כדי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)