אני צריכה סדר בבלאגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה סדר בבלאגן
    אתי
    20/08/2011

היי,
    אני מבולבלת, צריכה הכוונה :)
    יש לי בן בגיל 7.5 חודשים. שוקל 10 ק"ג גובה 73 ס"מ.
    הוא ניזון מהנקה מלאה ואני מנסה לתת לו מוצקים. עד כה הוא ניסה המון דברים, אכל מגוון רחב (אבוקדו, טחינה, ביצה, ירקות, פירות, פסטה, קציצה...). הוא לא מוכן לאכול טחון לא מוכן לאכול מרק של תינוקות :) אלא רק מעוך ומעדיף אוכל שלנו. הוא לא אוכל מנות שלמות אלא כמעט תמיד צריך גם הנקה.
    הוא יונק/ אוכל כל 4 שעות. גם ביום וגם בלילה. אני לא מצליחה להבין איך לעבור מסדר יום של ארוחה כל 4 שעות לסדר יום של ארוחות מסודרות (7.00 הנקת בוקר, 9.00 ארוחת פירות, 12.30 ארוחת צהריים, 17.30 ארוחת ערב ו19.00 הנקה). האם להפסיק להאכיל לפי שעות ופשוט להתחיל עם סדר יום כזה? אולי בגלל המרווחים האלו הוא לא אוכל מנות שלמות?
    אשמח לעצות והכוונה איך לעשות את השינוי.
    תודה
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה סדר בבלאגן

הוספת תגובה

• אני צריכה סדר בבלאגן - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/08/2011

אתי שלום
    מתי התחלת עם הטעימות ?
    בהדרגה כמות האוכל המוצק עולה ובהדרגה כמות ההנקה יורדת.
    בערך חודש מהתחלת הטעימות אפשר כבר לשלב 3 ארוחות של טעימות בוקר צהריים וערב כאשר בהתעוררות , אחר הצהריים ולפני השינה / בלילה לתת הנקה.
    אך יש ללכת לפי ההתקדמות האישית של בנך ולהגדיל כמויות באופן הדרגתי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה סדר בבלגן

אתי
    20/08/2011

זה הענין, שהתחלתי טעימות כבר לפני חודש וחצי והוא נשאר בשלב הטעימות- לא מצליחה להגיע לארוחות מלאות איתו.
    חוץ ממרקים הוא אוכל הכל ונהנה מאוכל, אבל אחרי כמה כפיות הוא עושה תנועה של צמרמורת ולא רוצה יותר. אני לא רוצה להלחם איתו. כשהוא מתנגד אני מפסיקה כדי לשמור על חויה חיובית מהאוכל.
    אני אתחיל כמו שאמרת לתת לו 3 פעמים ביום באופן עקבי מנות שלמות ומקוה שלאט לאט הוא יאכל כמות מלאה.
    יש לך עוד עצות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה סדר בבלגן - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/08/2011

אתי שלום
    הצעתי הטובה ביותר היא לאכול איתו, אם יראה אותך או את המשפחה אוכלת סיכוי גבוה יותר שירצה גם. נסי לאכול את האוכל שלו איתו ספקי דוגמה אישית, כמובן אל תתייאשי והמשיכי להציג את המזונות והשלימי לאחר מכן לפי התורך בהנקה אך קודם הציעי את האוכל המוצק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו