מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לדלל לה עד שזה יהיה מים בלבד או להחליף לה בשלב כלשהו לאוכל מוצק?שרית21/08/2011
שלום!
בתי המקסימה בת שנה וארבעה חודשים ואני רוצה לגמול אותה מהתמ"ל של הבוקר...
התחלתי לדלל לה אותו והגעתי כבר ל-כפית וחצי על 180מ"ל.
היא עדין שותה את הכל- כי היא נורא צמאה אחרי הלילה, השאלה האם לדלל לה עד שזה יהיה מים בלבד או להחליף לה בשלב כלשהו לאוכל מוצק?
בנוסף- יש לכן רעיון לארוחת בוקר קלילה, שתתאים להורים עסוקים שצריכים להגיע לעבודה בבוקר ושתחליף את התמ"ל עד לארוחת בוקר הרצינית- בערך ב9 בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מתמ"ל - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין21/08/2011שלום שרית,
במקום דילול תחליף החלב תתני לביתך חלב צמחי כמו חלב שקדים, חלב שיבולת שועל, חלב סויה אורגנית, חלב אורז מלא. ואת יכולה להכין גם בבית את החלב מאגוזי מקדמיה, אגוזי ברזיל וכן הלאה...
את פשוט טוחנת רבע כוס מהמזון שאת בוחרת להכין ממנו חלב עם כוס וחצי מים + ממתיק טבעי כמו סירופ מייפל טהור טוחנת ומסננת עם חיתול בד והנה לך חלב צמחי ביתי ומזין.
בארוחת הבוקר מומלץ לתת או דייסה מדגן מלא ביתי כמו דייסת שיבולת שועל/סולת מחיטה מלאה + פרי יבש או שייק פירות או פשוט פירות חתוכים ואפשר להעשיר את הפירות בחמאת שקדים מלאים או שומשום מלא.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שרית23/08/2011יקירתי, אם תוכלי לתת לי רשימה של אוכל שאפשר לקנות בסופר ולא בכל מיני חנויות טבע זה יהיה ממש נחמד...
אני לא מבינה בכל מיני "חלבים" צמחיים ואני מעדיפה לתת לה אוכל מוצק ולא שוב להסחב עם בקבוקים אלא להעביר אותה לאוכל של גדולים, אחרת הייתי פשוט ממשיכה את התמ"ל עד אינסוף...:)
האם הגיוני שהיא לא תאכל אוכל מוצק עד בערך 8.30-9.00 בבוקר, אם היא קמה בערך בשבע וחצי? אני רוצה לתת לה משהו קל שיהיה לה מספיק עד לשעה הזו אבל עדיין לא יכביד מדי על ההתארגנות בבוקר.
תודה שוב:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין24/08/2011בבדאי שהמטרה הסופית היא להחליף את החלב בארוחת בוקר. אך כרגע כדי שיהיה לה יותר קל ועל הדרך להזין אותה במרכיבים טובים אני ממליצה על חלב צמחי.
אם את לא מעוניינת את יכולה להתחיל להכין לה את ארוחות הבוקר שהמלצתי לך: דייסות, שייק פירות, או פשוט פירות חתוכים עם ממרח שקדייה.
כל מה שכתבתי לך אפשר למצוא גם בסופר מרקט רגיל. היום בכל סופר יש מחלקה אורגנית וגם באלו שלא אורגניים לרב ניתן למצוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)