קצת סדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת סדר
    חגה
    22/08/2011

הי, הילדה שלי בת 5 וחצי חודשים. התחלנו טעימות לפני כחודש וחצי אבל זה עדיין לא הפך לארוחות מה גם שהיא עוד לא סגורה על מה בא לה ולפעמים היא מתלהבת מהאוכל ולפעמים לא....
    אני רוצה להתחיל לעשות קצת סדר ולא יודעת איך.
    היא ישנה בדרך כלל לילה שלם, כלומר אוכל תמל בסביבות 5 וחצי- 6 וחצי וחוזרת לישון לשעתיים.
    בסביבות 9 היא שוב בוכה שהיא רעבה אבל למרות זאת אוכלת ממש מעט תמל ושובעת.
    היא הולכת לישון שוב (שעה וחצי שעתיים אחרי שהתעוררה) ואז אוכלת כל בערך 3 שעות תמל בבקבוק 180 מ"ל. היא ישנה עוד פעמיים במהלך היום בצהריים ולפנות ערב.הולכת לישון בסביבות 8 בערב.

באיזו צורה אני אמורה לסדר לה את היום מבחינת אוכל, מתי לתת לה את הארוחת צהריים של המוצקים, אחרי שנת הבוקר שלה? אני לא מבינה מה אני אמורה לעשות...
    אשמח שוב לסדר בבלאגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת סדר

הוספת תגובה

• קצת סדר - תגובה

יעל משיח ארזי
    22/08/2011

חגה שלום
    בשלב הזה עדיין התזונה העיקרית היא חלב אם/ תמ"ל ולכן אין כאן שינויים
    הכנסת הטעימות שאינן מגיעות לארוחה שלמה הן בכמות של 2 כפות לארוחה יכול להיות רסק פרי / ירק / מרק משולב עם הודו / עוף
    כאשר שילוב הטעימות הן לאט לאט בשלב בו את נמצאת ניתן כבר לשלב 3 טעימות במהלך היום, בוקר , צהריים, ערב מוקדם ותמיד לפני התמ"ל ואז להשלים עם תמ"ל
    לקראת גיל 7-8 חודשים אפשר להעשיר עוד את התזונה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו