דייסת קורנפלור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייסת קורנפלור
    קרן
    31/08/2011

היי בני בן ארבעה חודשים סבל מפליטות מרובות בתייעצות עם הרופאה המליצה לי להוסיף כפית דייסת קורנפלור השאלה שלי מה היא כמות כפית כמו של תחליף החלב או כפית מטבח רגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייסת קורנפלור

הוספת תגובה

• פליטות

מעיין
    01/09/2011

גם הבן שלי בן ארבעה חודשים וכל הזמן פולט.
    גם לי האחות המליצה להוסיף כפית דייסת קורנפלור.
    זה לא עוזר. הוא עדיין ממשיך לפלוט. עברתי להאכיל אותו בכפית דייסת שיבולת שועל עם קצת סוכר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייסת קורנפלור - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/09/2011

שלום קרן,

ההמלצה להוסיף את הקורנפלור היא לא בריאותית אלא נועדה להכביד על העיכול ולכן יש מקרים בהם הפליטות קטנות. אך לא תמיד.

אני ממליצה לנסות להקטין את כמות האוכל בכל ארוחה ולעשות הפסקות קצרות בזמן הארוחה על מנת להקל עליו. כנראה שהאוכל מכביד עליו ולכן הוא פולט.

ממליצה לך לשלב פרוביוטיקה ללא לקטוז + ולהתחיל מוצקים בהדרגה. ירקות מאודים, דייסות דגנים ביתית, אך להימנע מסוכר.

אשמח לענות על כל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו