מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק שלא רוצה בקבוקמעיין01/09/2011
שלום וברכה,
את הקטן אני לא מניקה, אלא שואבת לו. הוא בן ארבעה חודשים, ולפני חודש התחלתי לנסות מטרנה, ולהפחית שאיבות. לצערי הוא מתנגד בתוקף למטרנה, מעווה את הפרצוף, ובגלל זה, הוא לא מסכים לשתות בכלל מהבקבוק, אפילו אם זה חלב שלי.
אני ממש נלחמת איתו עד שהוא נכנע ומתחיל למצוץ, וזה יכול לקחת אפילו 10 דקות של נסיונות.
בגלל זה התחלתי איתו מוצקים- פירות, מרק, דייסות למינהן.
האם ישנה דרך שהוא כן יאכל את המטרנה? אני לא יכולה לשאוב לנצח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק שלא רוצה בקבוק - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין01/09/2011שלום מעיין,
הבעיתיות באמת מתחילה כאשר שואבים ולא מניקים ישירות מהשדיים. זה הרבה יותר מגביל ומעיק לשאוב\ ולטווח הרחוק בלתי אפשרי.
בנך מרגיש בהבדל ולכן מסרב, אך אם לא תיהיה לו ברירה הוא יתחיל לאכול כי יהיה רעב. זה יקח כמה ניסיונות אך הוא יתחיל לאכול.
אך עדיין היני ממליצה לדחות את המעבר לתחליף חלב כמה שאת מסוגלת, ואולי לנסות להתחיל להניק ישירות מהשדיים. אני ממליצה לך לקחת יועצת הנקה שתדריך אותך. זה שווה את זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)