תינוקת בת חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חצי שנה
    דפי
    07/09/2011

שלום ,
    בתי בת חצי שנה, שוקלת בערך 7 קילו . נהנת מאוד מהארוחות..
    לקראת גיל חמישה חודשים התחלנו בטעימות עד אז הבסיס היה הנקה ובקבוק מטרנה מספר פעמים בשבוע לפני השינה. בהדרגה הטעימות הפכו לארוחות וכיום אוכלת 2 ארוחות ביום ארוחת פרי וארוחת מרק. אני מתלבטת כיצד להמשיך הלאה, מצד אחד היא עדין קטנה... ומצד שני מאוד אוהבת לנסות ולטעום, אוכלת מאוד יפה.יש לי מספר שאלות:
    1. מתי אפשר לתת דיסות ועל איזה בסיס?
    2. במידה ומוסיפים דיסה או כל דבר אחר האם עלי לוותר על ארוחת פרי או מרק?
    3. כמה ארוחות נכון לתת בגיל הזה? (אני עדין מניקה אם כי בהדרגה אפסיק בקרוב)
    4. האם אפשר לתת מעדנים כמו גמדים?
    5. האם אפשר לתת טחינה גולמית?

אודה על תשובתכם
    מאמא קצת מבולבלת....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת חצי שנה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חצי שנה - תגובה

יעל משיח ארזי
    07/09/2011

דפי שלום
    בשלב הזה את כבר יכולה לתת 3 ארוחות של טעימות את הדייסה את כיולה לתת בבוקר או בערב ויכולה להשתמש לדוגמא בקוואקר / סולת ולערבב עם חלב אם או תמ"ל על פי ההוראות. בשלב זה הטעימות עדיין לא ממש באות על חשבון ארוחה ולכן יש להציע אחרי הטעימות את ההנקה או הבקבוק.
    לגבי מוצרי חלב לא ניגר כדי להתחיל בשלב מאוחר יותר לקראת גיל 9 חודשים עד שנה והייתי ממליצה להמנע ממעדנים המכילים כמות גדולה של סוכר ולהעדיף גבינה / יוגורט שאפשר להמתיק עם פרי או עם מעט סילאן.
    בשלב זה ניתן לתת גם טחינה גולמית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו