מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 4 וחי חודשייםאני09/09/2011
שלום,
רציתי לשאול עד לגיל 3 וחצי חודשיים נתתי לבני מטרנה והוא אכל כול 3 שעות.
בגיל 3 וחצי חודשיים התחילו לו גזים אז אמרתי אולי אנסה להעביר אותו לסימלאק .
עברנו לסימלאק והגזים עדיין ממשיכים..והוא אוכל כול 4,5 שעות.
אני רוצה שוב לנסות לעבור למטרנה...
האם אני "משגעת לו את הבטן?
האם כן לנסות לעבור?
במידה ונתתי לו את הארוחה הראשונה שהיא סימליאק הבוקר אם תעני בחיוב שניתו להעביר האם אוכל להעביר היום?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 וחי חודשיים - תגובה
איילת בר09/09/2011שלום לך,
מאיזה סיבה את רוצה לחזור למטרנה?
בכל מקרה את יכולה לשנות לו את המזון זה לא משגע את הבטן אבל ממליצה לך לעשות זאת בשעות הבוקר כדי לראות את התגובה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירויות
taltalm12/09/2011הייתי חושבת טוב לפני שאני חוזרת למטרנה. הרי במטרנה יש שמן דקל שעושה עצירות גם... לא היית רוצה להחמיר לו חלילה... עכשיו עם הסימילאק הוא הגדיל לך את מרווחי הזמן בארוחות מה שיכול דווקא להקל על הגזים שלו. ככל שארוחות יהיו צפופות יותר, הגזים יתגברו. נסי להתמיד עם סימילאק מנסיון זה משתלם. אני למדתי את זה בדרך הקשה, אבל נתמכתי בידע של אימהות נוספות סמול טוק - כל מה שבין אימהות לתינוקות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נשמעת כמו מפרסמת סמויה...
רות13/09/2011רק מעניין של מי..?!
של סימילאק?? כל הסיפור על שמן הדקלים נשמע לי מופרך מהיסוד.
או של הקומונה שלך.
בכל מקרה, דברייך לא אמינים.
ידוע לכל שהסימילאק עשוי לגרום לעצירות בטח ביחס למטרנה, אז אולי די.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חייבת לשאול שאלה
אימא של לירז14/09/2011למה כל פעם שמישהי פה מספרת על החוויה שלה נתפסת כפרסומת סמויה?
כלומר אם היתה לי חוויה ממש טובה עם מוצר כלשהוא למה שאני לא אפרגן לו?
לצורך העניין אני דיבספק לגביי העצירויות וסימילאק אם אם זו החוויה שלה, למה ישר לתקוף. אני אישית דווקא הכי סבלתי עם הקטנים שלי מסימילאק מעצירות אבל למה ישר לתקוף?.. אני אומרת את זה כי ככה אין אמון בפורום ואז מה הטעם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)