הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    סוזי
    10/09/2011

האם תרופות משלשלות או תה משלשל כמו תיתבתי שמשתמשת בו אמא מניקה יכול להשפיע על תינוק מניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

יעל משיח ארזי
    10/09/2011

סוזי שלום
    למיטב ידיעתי אין בעייה, אך הייתי ממליצה להתקשר למוקד האחיות בבלינסון שמומחה באינפורמציה מסוג זה
    03-9376911
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    11/09/2011

חשוב לי להוסיף בלי קשר להשפעת התכשירים על החלב והתינוק שתה משלשל (כפי שהזכרת) או תרופות משלשלות יכולות לגרום למערכת העיכול לתלות, כי כאשר עוזרים בצורה חיצונית ממושכת הגוף מבין שיש עזרה חיצונית ומערכת העיכול עלולה להפוך לעצלה.

אז אם זה משהו נקודתי וזמני אז אוקיי (למרות שגם פה יש פתרונות טבעיים וטובים יותר לגוף), אך אם זה כרוני אני ממליצה שתשקלי את זה.

בעיית עצירות אם היא כרונית, ניתן לפתור על ידי תזונה בריאה ובמקרים קשים עם צמחי מרפא שטובים לגוף ולא גורמים לתלות.

אשמח לענות על כל שאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו