מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בכמויות אוכליפעת11/09/2011
שלום רב
בני בן 14 שבועות , וסבל מהלידה מגזים קשים שלוו בעיקר בהמון גרפסים תקועים שמפריעים לו לאכול , היה שלב לפני חודש בערך שהיתה הקלה מסוימת אבל בשבועיים האחרונים המצב שוב מאוד קשה ..כל ארוחה מיד כשאני שמה לו את הבקבוק בפה הוא מתחיל לבכות ומעיף את הבקבוק ואז אני מרימה אותו לגרפס וממשיכה ואז שוב אחרי כמה יניקות עוד הפסקה ובכי ..וכך הארוחה מתמשכת כשעה ...ורק לאחר נדנודים הוא נרגע ואוכל ולרוב לא מסיים את האוכל..הוא אוכל כ 550 CC ביום במקום 900 CC שאמור לאכול .
שוקל 6 ק"ג , עולה יפה מאוד במשקל , ילד מאוד רגוע בין הארוחות ישן טוב ועירני אולם מה שמטריד אותי שלפעמים בגלל גרפס תקוע מפספס ארוחות שלמות ויוצא ש 6-7 שעות פשוט לא אוכל האם עליי להחליף פטמה הוא עדין יונק עם פטמה שלב 1 , האם עליי להפסיק להתעקש איתו על סיום הבקבוק ? שכן אני חוששת שיתייבש אם לא אתעקש איתו יאכל כל ארוחה 60-70 במקום 120-150 הוא אוכל 4 ארוחות ביום ו 1 ב 5 לפנות בוקר (60CC בלבד)
אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בכמויות אוכל - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין11/09/2011שלום יפעת,
איזה מזון הוא אוכל? אולי שווה להחליף סוג פורמולה.
בנוסף אני ממליצה שתגשי לבית טבע ותקני פרוביוטיקה - חיידקים חיוביים שיכולים לעזור למערכת העיכול לתפקד יותר טוב ובכך להשפיע על כל הבריאות לטובה.
דבר נוסף שאני ממליצה שתקני מוצרים טבעיים בטיפול לתינוקות מצמחי מרפא להקלה על גזים.
אם כל המכלול של הדברים לא יעזרו חיזרי לפה ונראה איך להמשיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)