ירידה בכמויות אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בכמויות אוכל
    יפעת
    11/09/2011

שלום רב
    בני בן 14 שבועות , וסבל מהלידה מגזים קשים שלוו בעיקר בהמון גרפסים תקועים שמפריעים לו לאכול , היה שלב לפני חודש בערך שהיתה הקלה מסוימת אבל בשבועיים האחרונים המצב שוב מאוד קשה ..כל ארוחה מיד כשאני שמה לו את הבקבוק בפה הוא מתחיל לבכות ומעיף את הבקבוק ואז אני מרימה אותו לגרפס וממשיכה ואז שוב אחרי כמה יניקות עוד הפסקה ובכי ..וכך הארוחה מתמשכת כשעה ...ורק לאחר נדנודים הוא נרגע ואוכל ולרוב לא מסיים את האוכל..הוא אוכל כ 550 CC ביום במקום 900 CC שאמור לאכול .
    שוקל 6 ק"ג , עולה יפה מאוד במשקל , ילד מאוד רגוע בין הארוחות ישן טוב ועירני אולם מה שמטריד אותי שלפעמים בגלל גרפס תקוע מפספס ארוחות שלמות ויוצא ש 6-7 שעות פשוט לא אוכל האם עליי להחליף פטמה הוא עדין יונק עם פטמה שלב 1 , האם עליי להפסיק להתעקש איתו על סיום הבקבוק ? שכן אני חוששת שיתייבש אם לא אתעקש איתו יאכל כל ארוחה 60-70 במקום 120-150 הוא אוכל 4 ארוחות ביום ו 1 ב 5 לפנות בוקר (60CC בלבד)
    אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בכמויות אוכל

הוספת תגובה

• ירידה בכמויות אוכל - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    11/09/2011

שלום יפעת,

איזה מזון הוא אוכל? אולי שווה להחליף סוג פורמולה.
    בנוסף אני ממליצה שתגשי לבית טבע ותקני פרוביוטיקה - חיידקים חיוביים שיכולים לעזור למערכת העיכול לתפקד יותר טוב ובכך להשפיע על כל הבריאות לטובה.
    דבר נוסף שאני ממליצה שתקני מוצרים טבעיים בטיפול לתינוקות מצמחי מרפא להקלה על גזים.

אם כל המכלול של הדברים לא יעזרו חיזרי לפה ונראה איך להמשיך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו