מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירות טחונים או גרברמיכאלה11/09/2011
שלום, רציתי לדעת נב עדיף לתת לתינוק בן 7 חודשים? מאחר וכעת חזרתי לעבודה אני טוחנת את הפירות ומביאה בבוקר למטפלת. חברתי אמרה לי שאם לא נותנים מיד את הפירות והם משחירים הם למעשה מאבדים מהויטמינים שלהם... מה לעשות, יתכן ועדיף לתת גרבר?.....מה הפירות המומלצים בגיל הזה והאם גדאי להוסיף שקדיה?
צודה מראש על התשובה,
מיכאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות טחונים או גרבר - תגובה
איילת בר11/09/2011שלום מיכאלה,
אני מעדיפה פירות טריים על גרבר גם במקרה שלך.
ניתן להוסיף מעט לימון שימנע את התחמצנות הפירות.
רצוי מאוד להוסיף שקדיה או טחינה גולמית.
בגיל זה ניתן לתת בננה, אגס, תפוח, מלון, אבוקדו, ענבים, אפרסק.
יש להוסיף פרי חדש בניפרד מפרי חדש אחר ולחכות 3 ימים לראות איך התינוק מגיב.
פירות טרופיים מסוג מנגו, אננס, אפרסמון עשויים לעשות קיבה רכה לתת במינון נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משלבת..
רות12/09/2011לעיתים טוחנת פירות טריים (המטפלת לא יכולה למעוך בננה ולגרד פרי נוסף...?), ולעיתים נותנת גרבר סלט פירות, אפרסק ותפוח וכיו"ב. לשניהם מוסיפה כפית שקדייה ולעיתים גם אצבע מטרנה מפוררת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)