תפריט לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לתינוקת
    עדי
    12/09/2011

בת שנה וארבעה חודשיים הייתי רוצה מאוד לדעת מה אפשר לתת במשך היום יש
    לציין שחשוב לי לתת סיבים תזונתיים ולרדת קצת מהמטרנה
    זאת ילדה ראשונה ואי לי שמץ לגבי כל הקוואקר שבולת שועל וכו...עד עכשיו לא אכלה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לתינוקת

הוספת תגובה

• מה איתי??למה מדלגים

עדי
    13/09/2011

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט לתינוקת - תגובה

יעל משיח ארזי
    13/09/2011

עדי שלום
    אנא רשמי מה את נותנת לביתך היום ואוכל לתקן ואו להוסיף בהתאם
    ממתינה לתגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

עדי
    13/09/2011

היי אז ככה יש לציי שהיא עדיין בלי שיניים ואולי לכן קשה לי לתת כל דבר ...
    היא אוכלת 4פעמיים מטרנה 180מל ביום בין לבין פרות ומעדני חלב שאני מעדיפה לא לתת אבל זה מה שהיא אוהבת מדי פעם אוכלת טיפה 2-3כפיות אורז או קוסקוס..
    אני יודעת שזה נורא שהיא בקושי אוכלת אוכל של גדולים...היא פשוט לא מוכנה ...
    מנסה מטרנה שבולת שועל ו8דגנים ורימונים לא מתלהבת
    מה לעשות ???רוצה אוכל מזין שייספק לה את כל הויטמינים ומה שצריך אבל לא הולך לי יש לציין שזאת בת ראשונה נולדה פגית 1360ובהתחלה היו לי הרבה חשוות שלא תיחנק ולא לתת כל דבר ...
    אני רואה מסביבי שבגילה אוכלים הכל היא בת שנה ו3חודשיים
    האם המטרנה מספקת את מה שצריך??שלב 3?אשמח לדעת פרוט של תפריט ואתחיל בכל הכוח תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

יעל משיח ארזי
    14/09/2011

היי עדי
    אז ככה קודם כל נסי פחות להילחץ סביב נושא האוכל כי ביתך מרגישה זאת ויכול להיות שזאת אחת הסיבות לקושי סביב ההאכלה
    שנית, חשוב מאוד שתקני לה כמה שיותר דוגמא אישית על ידי כך שתשבי איתה ותאכלי איתה.
    לגבי המטרנה, יכול להוות תחלליף הולם אבל כמובן שהעדיפות היא מזון מוצק הן מבחינת מרקמים מבחר, טעמים, ובכלל התקדמות טבעית.
    לגבי תפריט לדוגמא
    כמובן שההתקדמות צריכה להיות הדרגתית והיות וביתך בגילה יכולה לאכול הכל את לא מוגבלת
    ארוחת בוקר יכולה להיות דגני בוקר עם חלב (דגנים מלאים ללא תוספות מיותרות של סוכר) או דייסת קוואקר או פרוסה עם טחינה / שקדייה / גבינה
    ארוחת ביניים יכולה להיות פרי רך כמו בננה / רסק למשל של תפוחים
    בצהריים את יכולה לערבב את הקוסקוס עם קטניות כמו עדשים/ אפונה / שעועית ולהעדיף את הקוסקוס המלא ולנסות מידי פעם להוסיף הודו/ בשר/ עוף
    ארוחת ביניים אחה"צ יכולה להיות שוב פרוסה עם ממרח / יוגורט עם כפית סילאן
    ארוחת ערב למשל ביצה עם מעט גבינה מעט ירק ופרוסה עם ממרח גבינה / אבוקדו /טחינה
    חשוב קודם להציע את האוכל ורק בסופו אם עדיין רעבה להציע את הבקבוק
    נסי לאכול איתה ואל תראי סימני מצוקה , בסוף היא תאכל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה יעל

עדי
    14/09/2011

כמובן שאנסה בתקווה שתשתף פעולה אגב כל ערב אני ובעלי יושבים איתה מסביב לשולחן כדי שיהיה לה חשק היא טועמת ממש קצת לא אוכלת כמויות
    אשתף אותך בשלב מאוחר תודה...יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו