יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

מרינה
    20/09/2011

למה אחרי לילה שלם היא עדיין לא רעבה?
    האם עלי לחכות בבוקר שתהיה רעבה או להמשיך לעשות מה שאני עושה-האכלה תוך כדאי משחק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ
    מרינה
    20/09/2011

שלום.
    בתי בת 4.5 חודשים אוכלת תמ"ל מגיל 0 . היום אוכלת 4 פעמים ביום 140-180 . עד גיל 4 חודשים אכלה 3 ארוחות במהלך היום ואחד בלילה.כבר כשבועיים ישנה מ7- עד 6 ללא אוכל.(לא מבקשת) ואז אני מתחילה את הארוחות בבוקר.על מנת שתספיק לאכול את כל ה 4 ארוחות אני מתחילה ב 7 ארוחה 1 וארוחה אחרונה ב-7 בערב ואז היא הולכת לישון.
    בבוקר,היא בכלל לא רעבה ואני מכניסה לה בקבוק תוך כדאי משחק בטרמפולינה.אני רוצה להתייעץ מה לעשות.אם אתחיל את הארוחה הראשונה יותר מאוחר , היא לא תספיק לאכול את 4 הארוחות ואינני רוצה לחדש שוב האכלות בלילה..(אוכלת כל 4 שעות כי הפסקות קטנות יותר היא בכלל לא רעבה)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/09/2011

גליה שלום
    מה משקלה ? האם עולה במשקל ? האם התחלת עם הטעימות?
    ממתינה לתשובותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מרינה
    20/09/2011

משקלה בגיל 4 חודשים 5750 , עולה במשקל, לא הרבה-אבל עולה.היא נולדב באחוזון 30 וממשיכה עם אותו אחוזון.התחלתי עם הטעימות כשבוע - ממש 3 כפיות .כבר נתתי גזר, ובטטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/09/2011

גליה שלום
    המשיכי לשלב את הטעימות בהדרגה ובאיטיות כפי שאת עושה והמשיכי לתת ארוחות תמ"ל של 180 מ"ל הוסיפי עוד ארוחה של טעימות עוד כשבוע ושלישית אחרי כחודש
    אם עולה במשקל וממשיכה על אותו אחוזון
    לא רואה בכל בעייה
    בהדרגה תתחיל לאכול יותר מוצקים ופחות תמ"ל
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו