מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך
מרינה20/09/2011למה אחרי לילה שלם היא עדיין לא רעבה?
האם עלי לחכות בבוקר שתהיה רעבה או להמשיך לעשות מה שאני עושה-האכלה תוך כדאי משחק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץמרינה20/09/2011
שלום.
בתי בת 4.5 חודשים אוכלת תמ"ל מגיל 0 . היום אוכלת 4 פעמים ביום 140-180 . עד גיל 4 חודשים אכלה 3 ארוחות במהלך היום ואחד בלילה.כבר כשבועיים ישנה מ7- עד 6 ללא אוכל.(לא מבקשת) ואז אני מתחילה את הארוחות בבוקר.על מנת שתספיק לאכול את כל ה 4 ארוחות אני מתחילה ב 7 ארוחה 1 וארוחה אחרונה ב-7 בערב ואז היא הולכת לישון.
בבוקר,היא בכלל לא רעבה ואני מכניסה לה בקבוק תוך כדאי משחק בטרמפולינה.אני רוצה להתייעץ מה לעשות.אם אתחיל את הארוחה הראשונה יותר מאוחר , היא לא תספיק לאכול את 4 הארוחות ואינני רוצה לחדש שוב האכלות בלילה..(אוכלת כל 4 שעות כי הפסקות קטנות יותר היא בכלל לא רעבה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
יעל משיח ארזי20/09/2011גליה שלום
מה משקלה ? האם עולה במשקל ? האם התחלת עם הטעימות?
ממתינה לתשובותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מרינה20/09/2011משקלה בגיל 4 חודשים 5750 , עולה במשקל, לא הרבה-אבל עולה.היא נולדב באחוזון 30 וממשיכה עם אותו אחוזון.התחלתי עם הטעימות כשבוע - ממש 3 כפיות .כבר נתתי גזר, ובטטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
יעל משיח ארזי20/09/2011גליה שלום
המשיכי לשלב את הטעימות בהדרגה ובאיטיות כפי שאת עושה והמשיכי לתת ארוחות תמ"ל של 180 מ"ל הוסיפי עוד ארוחה של טעימות עוד כשבוע ושלישית אחרי כחודש
אם עולה במשקל וממשיכה על אותו אחוזון
לא רואה בכל בעייה
בהדרגה תתחיל לאכול יותר מוצקים ופחות תמ"ל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)