מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שבועיים אוכלת הרבה ופולטתשרון20/09/2011
שלום רב,
בתי בת שבועיים. היא אוכלת סימילאק. נאמר לי כי עליה לאכול 90 מ"ל כל 3 שעות. ביומיים האחרונים היא רעבה יותר ואני לא מצליחה "למשוך" אותה מעבר לשעתיים-שעתיים וחצי. אתמול זה נגמר בזה שפלטה את כל המנה של 20:00 (כמעט 90 מ"ל). היום שוב, מבקשת לאכול לעתים תכופות יותר משלוש שעות. אכלה לפני שעתיים ועכשיו, אחרי חצי שעה של בכי נתתי לה 60 מ"ל והיא בלעה את זה כאילו לא אכלה שבוע.
אני לא יודעת מה לעשות. אודה על עצתכן.
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שבועיים אוכלת הרבה ופולטת - תגובה
יעל משיח ארזי20/09/2011שרון שלום
נסי להאכיל אותה באיטיות למשל על ידי שימוש בפטמת קלמה של מדלה, או כל פטמה אחרת בה הטפטוף הוא איטי. כמו כן עשי הפסקות כל כמה שלוקים יכול להיות שאוכלת מהר וכמו מבוגר לא שובעת.
בנוסף לפעמים הבכי הוא רגעי ואז נרגעים כי לא באמת רעבים.
הכמות צריכה להיות פחות או יותר 150 כפול משקל לחלק למספר הארוחות ביום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שרון22/09/2011בזמנו נעזרתי ביועצת הנקה שהסבירה לי שאכילה תכופה אצל תינוקות יוצרת אצלם כאבי בטן כיוון שמערכת העיכול שלהם עדיין לא הבשילה מספיק. ולכן חשוב להקפיד על מרווח של 3-4 שעות בין הארוחות כדי למנוע גזים.
במידה ואת לא מצליחה בכל זאת אז באמת כדאי להוריד את הכמויות ולתת כמות יותר קטנה כל שעתיים. את גם יכולה להעזר בגרפווטר במידה ויש לה גזים (ציינת שהיא צורחת אבל לא הבנתי אם זה מזה שהיא רעבה או מכאב מסויים) זה מאוד מקל עליהם וזה טבעי לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)