בת שבועיים אוכלת הרבה ופולטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שבועיים אוכלת הרבה ופולטת
    שרון
    20/09/2011

שלום רב,
    בתי בת שבועיים. היא אוכלת סימילאק. נאמר לי כי עליה לאכול 90 מ"ל כל 3 שעות. ביומיים האחרונים היא רעבה יותר ואני לא מצליחה "למשוך" אותה מעבר לשעתיים-שעתיים וחצי. אתמול זה נגמר בזה שפלטה את כל המנה של 20:00 (כמעט 90 מ"ל). היום שוב, מבקשת לאכול לעתים תכופות יותר משלוש שעות. אכלה לפני שעתיים ועכשיו, אחרי חצי שעה של בכי נתתי לה 60 מ"ל והיא בלעה את זה כאילו לא אכלה שבוע.
    אני לא יודעת מה לעשות. אודה על עצתכן.
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שבועיים אוכלת הרבה ופולטת - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/09/2011

שרון שלום
    נסי להאכיל אותה באיטיות למשל על ידי שימוש בפטמת קלמה של מדלה, או כל פטמה אחרת בה הטפטוף הוא איטי. כמו כן עשי הפסקות כל כמה שלוקים יכול להיות שאוכלת מהר וכמו מבוגר לא שובעת.
    בנוסף לפעמים הבכי הוא רגעי ואז נרגעים כי לא באמת רעבים.
    הכמות צריכה להיות פחות או יותר 150 כפול משקל לחלק למספר הארוחות ביום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שרון
    22/09/2011

בזמנו נעזרתי ביועצת הנקה שהסבירה לי שאכילה תכופה אצל תינוקות יוצרת אצלם כאבי בטן כיוון שמערכת העיכול שלהם עדיין לא הבשילה מספיק. ולכן חשוב להקפיד על מרווח של 3-4 שעות בין הארוחות כדי למנוע גזים.
    במידה ואת לא מצליחה בכל זאת אז באמת כדאי להוריד את הכמויות ולתת כמות יותר קטנה כל שעתיים. את גם יכולה להעזר בגרפווטר במידה ויש לה גזים (ציינת שהיא צורחת אבל לא הבנתי אם זה מזה שהיא רעבה או מכאב מסויים) זה מאוד מקל עליהם וזה טבעי לגמרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו