מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחות לילהרווית21/09/2011
שלום,
ביתי בת חצי שנה ושבועיים, יונקת.
סדר ארוחות:
6:00 - יונקת
9:00 - פירות במעון
11:45 - מרק במעון
14:00 - בקבוק שאוב בד"כ אוכלת כ130
16:30 - יונקת
18:30 - מוצקים (מרק עם עוף/פירות/תלוי מה אנחנו אוכלים)
21:00 - יונקת
הולכת לישון בין 9:00 ל 10:30.
בזמן האחרון בלילה כמה כל כשעתיים, לוקחת מספר שלוקים (מהציצי) ונרדמת.
עד לפני כן, הייתה מתעוררת כל כ-3 שעות.
אני רוצה לגמול אותה מהנקת לילה כי חזרתי לעבודה וקשה לי.
אני לא יודעת אם היא מתעוררת כי רעבה, או כי צריכה את הקרבה, והציצי מספק לה את זה.
האם לתת לה לפני השינה בקבוק תמ"ל?
כמה?
ועוד שאלה - בגלל שהיא בת חצי שנה, אני מתחילה ישר משלב 2 במטרנה/סימילק נכון?
האם יש לכם הצעות אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחות לילה - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין22/09/2011שלום רווית,
לפני שאת ישר ניגשת לקל ביותר שהוא תחליף חלב, לא בטוח שמדובר בכלל על רעב. את אומרת שהיא לוקחת רק כמה שלוקים, אולי זה צורך שלה להיתקרב.
אני בטוחה שזה קשה, אך אולי תנסי לישון איתה יחד? כך היא לא תפריע לרצף השינה. ואולי זו רק תקופה והיא תעבור.
ואם מסתבר וכן מדובר על רעב, אולי כדאי לבדוק האם אוכלת מספיק ? אולי היא רעבה....?
אני ממליצה להציע לה דייסה ביתית משיבולת שועל או סולת מחיטה מלאה על בסיס חלב שקדים או חלב צמחי אחר חצי שעה לפני השינה. אולי זה יעזור לה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)