ארוחת אחרי צהריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוחת אחרי צהריים
    צליל
    21/09/2011

שלום בני בן שנה וחצי, סדר היום שלו כך בבוקר סימילאק 240, לא תמיד מסיים, אחכ בגן פירות, יותר מאוחר מרק, בצהריים מעדן עם פתי בר, מ4עד 8שאני מביאה אותו מהגן בקושי שאוכל כל נסיונותי כשלו, פתיתים, מקרוני, אוכל אחרי כמה כפיות מעיף, פירה עם חמאה אכל עד עכשיו אתמול החליט שלא רוצה, בסופו של דבר הבאתי לו חתיכת עוגה פתיבר, ניסיתי לקראת הערב אבוקדו כמעט הקיא את זה, לא יתכן שמשעה 4עד 8הילד לא אוכל כלום, מלבד במבה, בבקשב עיזרו לי, אני רואה גם שהטיטול נעשה גדול כנראה מרזה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוחת אחרי צהריים

הוספת תגובה

• תזונת תינוקות אחרי הצהריים

צליל
    22/09/2011

מה הסיבה שלא עונים כאן על שאלות ומשאירים אנשים לחכות לא סתם אני שואלת, זה עוזר עד שאקח את בני לרופא,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויתור של סימילאק,

צליל
    22/09/2011

תודה בכל אופן, רק לדעת אם לא אתן סימילאק בבוקר מה נותנים במקום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויתור של סימילאק, - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    23/09/2011

בתור התחלה את יכולה לתת חלב צמחי רגיל כמו חלב שקדים חלב שיבולת שועל חלב סויה אורגנית או חלב אורז מלא.

אבל המטרה היא להחליף את החלב בארוחה כך שיהיה רעב יותר. מדובר על גמילה לכל דבר. אך זו לא המטרה היחידה, כאמור אני מאד ממליצה לכם על שינוי תזונתי כללי בהתאמה אישית.

שבת שלום ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת אחרי צהריים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    22/09/2011

שלום טוהר,

אין צורך להמשיך לתת תחליף חלב בבוקר, לדעתי את צריכה לעשות שינויים רבים בתזונה שלו ואני מניחה שגם בתזונה שלך (כי הילדים לרב אוכלים מה שההורים אוכלים וזה קשור יחד).

אם תורידי לו את תחליף החלב כמובן שבהדרגה, הוא יהיה יותר רעב לאכול מזונות אחרים. אני מאד ממליצה להרגיל אותו לאכילת ירקות, פירות, ודגנים מלאים וקטניות זה מאד חשוב.

אני מציעה שתגשי ליעוץ תזונתי פרטני
    אני יותר מאשמח לעזור לכם

בברכה
    נטלי שוינקלשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו