תזונה לתינוקת בת 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת 7 חודשים
    שירד
    25/09/2011

שלום רב
    בתי בת 7 חודשים, שוקלת 6.300, גובה 63 ס"מ. נולדה קטנה- 2.300, כיום יונקת כ-4 ארוחות ביום ועוד 2 בלילה ואוכלת 2 ארוחות מוצקות ביום- פירות+ ירקות עם עוף או הודו
    לאחרונה גם התחלתי לתת לה מספר כפיות של דייסת סולת ביתית בערב כי הרגשתי שההנקה מעט ירדה
    א. כמה היא אמורה לאכול בגיל זה בארוחה מוצקה?- כרגע אוכלת כמות של בערך 3/4 קערית או 1 כוס חד פעמית
    ב. אני חוזרת לעבוד בעוד חודש כשתהיה בת 8 חודשים, ולא הייתי מעוניינת לתת לה תחליף חלב. האם אפשר להכניס עוד ארוחות מוצקות ומה מומלץ. אני מאוד רוצה להניק בבוקר ובערב ושבשאר היום במסגרת המעון יתנו לה אוכל רגיל. זה אפשרי?
    תודה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוקת בת 7 חודשים

הוספת תגובה

• תזונה לתינוקת בת 7 חודשים - תגובה

יעל משיח ארזי
    25/09/2011

שירד שלום
    ארוחת טעימות צריכה להיות בהתחלה כ-2 כפות קטנות ולאחר מכן בהדרגה מגדילים את הכמות ומשלבים כמה סוגים של מוצקים כמו שאת עושה כיום, כמו כן גודל הארוחה הוא בהתאם לתינוקת ולצרכים שלה אין המלצה גורפת, נסי להתאים את הכמויות לצרכים אם סוגרת את הפה ומפנה את הראש כניראה שכבר לא מעוניינת יותר.
    לגבי תוספת ארוחה שלישית לאחר כחודש מתחילת הצעת הטעימות אפשר להוסיף כבר ארוחה שלישית, היות ואת יוצאת לעבוד ממליצה לך להכין מאגר קטן של חלב שאוב (אם את מעדיפה להימנע מתמ"ל) וכך תמיד תהיה אופציה של שתית חלב שאוב מבקבוק בהעדרך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו