הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    מ
    02/10/2011

שלום

ילדתי לפני 10 ימים ואני מניקה. אני משתדלת שההנקה תהיה מלאה ובמקביל אני שואבת חלב.
    אני שואבת בסביבות ה120. שמתי לב שכשבני יונק, הוא מתעייף אחרי כחצי שעה ולא מעוניין להמשיך לינוק, נהיה חסר סבלנות ובוכה ואז אני משלימה לו עם בקבוק והוא מסיים עוד כ-40.
    אך אפשר לעבור להנקה מלאה, אני לא מעוניינת להיות תלויה בהשלמות

אשמח לעצה בנושא

חג שמח ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

יעל משיח ארזי
    02/10/2011

מ שלום
    מזל טוב
    הייתי מציעה לך להיפגש עם יועצת הנקה שתוכל לבדוק את החיבור של תינוקך לפיטמה ותוכל להציע הצעות על בסיס מה שרואה. כמו כן תני להנקה צאנס עברו רק 10 ימים. אך בינתיים חשוב שתעקבי אחרי עליה במשקל בטיפת חלב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    03/10/2011

חשוב לי להוסיף כי לתינוק הרבה יותר קל לאכול מבקבוק (הזרימה יותר חזקה ואין התאמצות רבה של השרירים) ואם הוא יתרגל שאחרי הנקה מגיע הבקבוק הוא עלול לדרוש לבסוף רק את הבקבוק וסופה של ההנקה להיסתיים כי אף אחת לא יכולה/רוצה לשאוב לטווח רחוק.

כך שאני ממליצה לך להפחית את השאיבה אלא אם כן את יוצאת מהבית ולא להפוך את זה להרגל שהוא ידע אמא זה הנקה ומישהו אחר אם זו סבתא או אבא נותנים בקבוק. לאט לאט אם תתעקשי הוא יתרגל להנקה ויתחזק בקצב שלו.

גם אני ממליצה שתפגשי עם יועצת הנקה + טיפת חלב לשקילה. ואחרי השקילה תחזרי לפה עם הנתונים וניתן את דעתינו.

מזל טוב!
    גמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו