האם אפשר לתת אורז לבת 5 חודשים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אפשר לתת אורז לבת 5 חודשים?
    נון
    04/10/2011

יונקת , 2 שיניים . עדיין לא יושבת , אבל מראה סימנים של חוסר שביעות רצון מההנקה ונדמה לי שהיא רוצה לאכול - רוצה לינוק כל שעתיים בערך . גם לי קצת קשה ההנקה , אבל אם זה טוב לה , אין לי בעיה להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אפשר לתת אורז לבת 5 חודשים? - תגובה

יעל משיח ארזי
    04/10/2011

נון שלום, להבנתי אם התחלת עם טעימות או שאת עדיין רק מניקה
    בכל אופן מומלץ להתחיל טעימות של ירקות ופירות גזר/ בטטה / תפו"א / בננה/ תפוח
    כמובן הכל מאודה ומרוסק והצגה איטית ומתונה של כל מאכל בנפרד לפני שמשלבים יחד. עם האורז ובכלל עם הדגנים הייתי מחכה עד לגיל 7 חודשים
    גמר חתימה טובה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לתת אורז לבת 5 חודשים? - תגובה

איילת בר
    04/10/2011

שלום לך,
    למה דווקא את שואלת על אורז?
    בכל מקרה את יכולה לתת לה אורז אך במנות קטנות. כרגע היא בגיל של הטעימות. לא מחליף הנקה.

לגבי ההנקה יש סיכוי שהיא בקפיצת גדילה ולכן דורשת הנקה כל שעתיים
    ממליצה לך לא להתייאש. מגיל שישה חודשים תוכלי כבר לתת לה מזון מוצק במהלך היום וזה יוריד משמעותית את ההנקה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה רבה על התגובות

נון
    05/10/2011

התינוקת מתלהבת מאוכל ומוחה נמרצות כשאני מפסיקה. יש לציין שהיא תינוקת גדולה , כנראה מעל 9 ק"ג כיום. היום קיבלה מרק ירקות עם קוואקר . אני מתגוררת עם הורי , אז אני לא יכולה לעשות לגמרי מה שאני רוצה.
    אנשים מתייחסים לאישה מניקה , כאל עצלנית , כי כשאת מניקה כל שעתיים את לא ממש יכולה לעשות משהו , חוץ מעבודות בית קלות.

ואם אפשר עוד שאלות (אפשר לענות בכן ולא )

1. דין קוואקר כדין אורז - כלומר עדיף להתחיל מגיל מאוחר יותר?
    2. אם כבר התחלנו , כדאי לחזור אחורה , ולהמשיך בהנקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו