מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייסות,צליל04/10/2011
ברצוני לדעת יש דייסות, של מטרנה, של לייף, כל מיני דייסות בטעמים, אני שמה את זה כתוספת בסימילאק, אפשרי לשים בחלב רגיל(פרה) זה גם נקרא דייסה? הבאתי אתמול לבני בן השנה וחצי פעם ראשונה, חיממתי במיקרוגל מעט, זה בסדר, או שעדיף בגז לחמם להרתיח ואז לשים בתוך הדייסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בהחלט
גילי05/10/2011אני נותנת דייסות מטרנה ומצוין במפורש שניתן להוסיף לתמ"ל, מים וחלב. אישית, לא אוהבת חלב פרה ומוסיפה למטרנה, אבל את בהחלט יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייסות, - תגובה
יעל משיח ארזי05/10/2011אור שלום
בגיל שנה וחצי מותר כבר הכל, אך העדיפי דייסות ביתיות עם דגנים מלאים כמו דייסת קוואקר או אורז מלא
לגבי חימום במיקרו, הזהרי שלא יהיה פיזור חום לא שווה ובנך יקבל כוויה
עדיף לבשל דייסה ביתית באמצעות גז
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדייסה ולמרק,תודה לשלושתכן,
צליל05/10/2011לגבי דייסה תמיד שמתי את התוספת של מטרנה (דייסה) כל מיני בסימילאק עצמו, רק פעם 1ניסיתי לשים את הדייסה של מטרנה בחלב פרה, אבל אנסה את הקווקר שמעתי שהיא בריאה לתינוקות, מעבר לכךרשמתי שאני נותנת מעדנים לא התכוונתי כלל למילקי, לדני, אלא לשטוזים, גמדים, או דניאלה יש בזה גבינה, גם גבינה לבנה זה טוב נכון? כי בעבר נתתי דנונה ועשה לו קיבה רכה אז פחדתי, ושאלה אחרונה במרק שאני מכינה אורז, ת,אדמה, בצל, קישוא, גזר, בטטה מתוקה, אני שמה כנף או חתיכת עוף, זה בסדר? יש דבר חשוב שאני צריכה להוסיף?או קיטניות אחרות? בשר טחון בקר לא עושה לא טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי,
צליל06/10/2011לכבוד יעל, נטלי ואיילת הוספתי שאלה אנא אנו לי בבקשה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדייסה ולמרק,תודה לשלושתכן, - תגובה
יעל משיח ארזי06/10/2011אור שלום
לגבי המעדנים גם אלה שהזכרת מכילים כמות גדולה של סוכר ולכן יש עדיפות לגבינה לבנה פשוטה ומקסימום ניתן להמתיק עם מעט סילאן או רסק פרי
לגבי המרק נסי לגוון עם הודו וקטניות המכילות יותר ברזל מעוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)