מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך לפליטות
דפי09/10/2011עד לפני כחודש ביתי היתה אוכלת 2 ארוחות ביום בוקר פירות , צהרים מרק, בהדרגה ובמחשבה על הפחתה בהנקות הוספתי ארוחה נוספת ביום מטרנה /דיסת מטרנה, עדין המשכתי להניק במשך היום הנקות קצרות כשמבקשת, אך הרגשתי שזה לא מספיק לה ולכן הוספתי עוד ארוחת דיסה/מטרנה. לפני כשבועיים נתתי לה את המטרנה/ דיסה בבוקר(פלטה אך הרבה פחות), צהרים מרק ואחהצ פירות אך מאז ששינתי את הסדר והפכתי את המטרנה לאחהצ החלה בפליטות. מזה כיומים חזרתי לבוקר פירות וצהרים מרק ואחהצ נתתי לה הנקה וגמדים, אך אינני מרגישה שזה מספיק לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה, פליטות מרובותדפי07/10/2011
שלום,
ביתי בת 7 חודשים, משקל תקין, בריאה ופעילה להפליא,
מגיל 4 חודשים החלה בטעימות, לקראת גיל חצי שנה החלה בשתי ארוחות מלאות ליום פירות ומרק. מגיל חודשים במקביל להנקה התחלתי לתת לה לפני השינה מנת מטרנה, שהתקבלה בצורה טובה מצידיה.
בשבוע האחרון סדר יום הארוחות הוא בבוקר הנקה, ארוחת 09:00 פירות לקראת 13:00 מרק ואחר הצהרים מנת מטרנה (בין לבין הנקה שמבקשת)בימים אלה החלה תופעה שמאוד מדאיגה אותי,לאחר ארוחת המטרנה של אחר הצהרים, בתי נוהגת לפלוט בצורה יוצאת דופן, כמות גדולה של מטרנה לעיתים עם שאריות אוכל של המרק. הפליטות נמשכות גם עד שעתיים, אני חוששת שלעיתים אפילו מדובר בכמות של הקאה. ניסיתי להחזיק אותה ארוכות, לתת לה מטרנה עם דיסה על מנת להסמיך, להוריד בכמות, לוודא שהיא באמת רעבה, אך עדין ממשיכה לפלוט באופן מטריד.חשוב לציין שלעיתים רחוקות ובעיקר שאוכלת מהר את המטרנה לפני השינה פולטת מעט אך לא בכמות המדוברת.
אודה לך מאוד על תשובתך ,
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה, פליטות מרובות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין09/10/2011שלום דפי
האם את עדיין מניקה? או שהפסקת?
יכול להיות שהתחליף חלב גורם לה בעיה, או שיש לה רפלוקס (עליה של תוכן הקיבה לוושט), יכול להיות שזה תקופתי ויעבור ויכול להיות שיש בעיה.
אני מציעה שתגשי לנטורופתית לאיבחון ויעוץ.
אם תלכי לרופא יכול להיות שיתן לך כדורים נגד צרבת אני כמובן נגד.
אבל את כמובן יכולה ללכת לקבל חות דעת מהרופא ואז לחזור לפה.
חסרים הרבה פרטים על מנת לאבחן ולהמליץ לך מה לעשות, איני רואה מה אני יכולה להמליץ לך מלבד לגשת ליעוץ פרטני.
אשמח לעזור
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטות מרובות
דפי09/10/2011הי נטלי,
תודה על התייחסותך,
כן אני עדין מניקה,בלילה (מתעוררת כמה פעמים לאכול) וארוחת בוקר בסביבות 6 ,במשך היום בעיקר לפינוק. ביתי אוכלת מטרנה מגיל חודשיים ורק בשבועות האחרונים החלה לפלוט הרבה, חשוב לציין כי המטרנה אחהצ היא רק מלפני שבועיים. עד אז וגם כיום אוכלת בקבוק 180 לפני השינה, ללא פליטות יוצאת דופן.
האם יכול להיות שהיא רגישה למטרנה למרות שהיא אוכלת כבר מגיל חודשים מטרנה ללא פליטות מרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטות מרובות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין09/10/2011רגישות או אלרגיה יכולים להיתפתח במשך הזמן.
מדוע הוספת לה תחליף חלב אחהצ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)