טעימות בגיל 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעימות בגיל 4 חודשים
    ענת
    11/10/2011

שלום,
    בני בן 4 חוד', ניזון עד כה בהנקה מלאה, עולה יפה במשקל, 7.180 ק"ג באחוזון 70, טפו טפו...
    שלשום התחלנו טעימות של מוצקים, הכנתי לו בטטה והיתה התלהבות מאוד גדולה מצידו, אכל מכפית כמות של ככף וחצי. למחרת הכנתי לו יותר, אכל יותר מ2 כפות, והיום אכל כ-2 כפות גזר. הוא מסוגל לאכול יותר, הוא מסיים הכל ומאוכזב שנגמר. אני כמובן משלימה לו בהנקה.
    השאלה היא אם אני יכולה לתת לו עוד, ואם זה לא יכביד על מערכת העיכול שלו. הרי זה אמור להיות רק טעימות. ובינתיים זאת רק ארוחה אחת ביום, מתי להוסיף עוד אחת?
    שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעימות בגיל 4 חודשים

הוספת תגובה

• טעימות בגיל 4 חודשים - תגובה

איילת בר
    12/10/2011

שלום ענת
    אכן הוא בשלב הטעימות ולא רצוי להכביד על קיבתו. לפחות בשבוע הראשון

תתני מנות קטנות ואחרי שתראי שיש לו יציאות טובות ומגיב טוב למזון תעלי לו את המינון בהדרגה. זה מאוד משמח שהוא בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומתי עוברים לשתי ארוחות?

ענת
    12/10/2011

תודה על התגובה המהירה!
    לא אמרת לי מתי אוכל להוסיף לו ארוחה נוספת,..
    תודה,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומתי עוברים לשתי ארוחות? - תגובה

איילת בר
    12/10/2011

כל שלושה ימים תתני לו ירק א
    חר במטרה לבחון אלרגיות. יקח לך בערך שבועיים עד שתחשפי אותו למספר ירקו. אחרי כן תתחילי עם פירות כארוחת בוקר וירקות בצהריים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו