מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת בת שנה וחצי לא אוהבת לאכולשני15/10/2011
בתי המתוקה בת שנה וחצי, ילדה פעילה, עירנית ושמחה אך אינה אוהבת לאכול. יחסית לגילה היא גבוהה ( נמצאת באחוזון העליון) אך שוקלת רק 9 ק"ג. פרט לתחליף חלב +דייסה אותו היא שותה בהנאה מרובה ( 180 מ"ל) ופירות כגון: אגס, ענבים, בננה ושזיף היא איננה אוהבת לאכול אוכל מבושל, ביצים, גבינות וכיו"ב. בעיה נוספת היא שהיא איננה מוכנה שיאכילו אותה ורוצה לאכול באופן עצמאי והיא אוכלת מעט מאוד. היא נמצאת במעון וגם משם אני מקבלת דיווחים כי איננה אוכלת הרבה. בערב אנחנו יושבים לאכול יחד איתה אך גם זה לא עוזר. מה ניתן לעשות? אני חוששת שהיא אינה מקבלת את כמות הויטמינים הדרושה לה.
תודה מראש ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת שנה וחצי לא אוהבת לאכול - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין15/10/2011שלום שני,
ביתך במשקל תקין. אני מציעה שתגווני לה את התזונה במאכלים אחרים.
הכוונה היא שתציעי לה דברים שעוד לא הצעת לה.
כמו דייסה מוכנה בבית משיבולת שועל.
כמו מרקים שונים, ירקות טריים וכו'...
לא הייתי דואגת לגבי גבינות, להיפך! לדעתי היא רק מרוויחה שאינה אוכלת מוצרי חלב.
האם עשית לה בדיקות דם?
תמיד ניתן להגיע ליעוץ תזונתי פרטני ולראות כיצד אפשר לעזור. תמיד יש מה לשנות והכל אפשרי! תלוי רק בהורים.
אשמח לעזור
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)