תינוקת בת שנה וחצי לא אוהבת לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה וחצי לא אוהבת לאכול
    שני
    15/10/2011

בתי המתוקה בת שנה וחצי, ילדה פעילה, עירנית ושמחה אך אינה אוהבת לאכול. יחסית לגילה היא גבוהה ( נמצאת באחוזון העליון) אך שוקלת רק 9 ק"ג. פרט לתחליף חלב +דייסה אותו היא שותה בהנאה מרובה ( 180 מ"ל) ופירות כגון: אגס, ענבים, בננה ושזיף היא איננה אוהבת לאכול אוכל מבושל, ביצים, גבינות וכיו"ב. בעיה נוספת היא שהיא איננה מוכנה שיאכילו אותה ורוצה לאכול באופן עצמאי והיא אוכלת מעט מאוד. היא נמצאת במעון וגם משם אני מקבלת דיווחים כי איננה אוכלת הרבה. בערב אנחנו יושבים לאכול יחד איתה אך גם זה לא עוזר. מה ניתן לעשות? אני חוששת שהיא אינה מקבלת את כמות הויטמינים הדרושה לה.

תודה מראש ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת שנה וחצי לא אוהבת לאכול - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    15/10/2011

שלום שני,

ביתך במשקל תקין. אני מציעה שתגווני לה את התזונה במאכלים אחרים.
    הכוונה היא שתציעי לה דברים שעוד לא הצעת לה.

כמו דייסה מוכנה בבית משיבולת שועל.
    כמו מרקים שונים, ירקות טריים וכו'...

לא הייתי דואגת לגבי גבינות, להיפך! לדעתי היא רק מרוויחה שאינה אוכלת מוצרי חלב.

האם עשית לה בדיקות דם?

תמיד ניתן להגיע ליעוץ תזונתי פרטני ולראות כיצד אפשר לעזור. תמיד יש מה לשנות והכל אפשרי! תלוי רק בהורים.

אשמח לעזור
    שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו