מוצקים לתינוק 7 בן חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצקים לתינוק 7 בן חודשים
    עדי
    16/10/2011

שלום,
    מזה כבר חודש שאני נותנת לבני מוצקים (לא כפית שתיים אלה ממש האכלה.)
    כרגע הוא אוכל מנת פירות בבוקר ומנת ירקות בצהריים. ניסית להוסיף עוף אבל משום מה הוא סירב לאכול. כרגע הפסקתי עם העוף והשבוע אנסה בשנית.
    העניין הוא שהוא אוכל מס כפיות ואז מתחיל לאבד סבלנות. זה מתבטא בזה שהוא לא פותח את הפה, בועט ברגלים ובידיים וכו'. כמובן שאני מפסיקה את האכלה. אחרי חצי שעה שעה, לפעמים ממש כמה דק' אחרי אני נותנת לו בקבוק כי מן הסתם הוא לא שבע מהאכלה של המוצקים. השאלה היא מתי האכלה היא מנה? מה הכמות שנחשבת מנה לתינוק בן 7 חודשים (הוא שוקל 9 ק"ג). מה אני יכולה לעשות כדי לקדם את עניין המוצקים. אני מרגישה שכל העניין עם המוצקים דיי תקוע והוא עדיין ניזון מבקבוקים. תודה רבה
    נ.ב סליחה על האורך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצקים לתינוק 7 בן חודשים

הוספת תגובה

• מוצקים לתינוק 7 בן חודשים - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    17/10/2011

שלום עדי,

תתני לילד שלך לבחור את הכמות שהוא מעוניין לאכול לפי הקצב שלו.
    אני מבינה שאת מאד נהנת לראות אותו אוכל :) אך תינוקות יודעים טוב מאד מה הם צריכים וכרגע המזון המוצק עדיין חדש לו, לאט לאט ככל שיגדל ותחשפי אותו ליותר מזונות הוא ירצה לאכול עוד ועוד.

כאמור העיקר שתתני לו לטעום ממספיק מזונות שלא יתרגל לקבוצת מזונות קטנה.

אשמח לענות על כל שאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו