מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחת צהריים לתינוק בן שנה ו-3 חודשמעיין17/10/2011
שלום!
בני בן שנה ו -3, וכמעט ואף פעם אינו אוכל לי ארוחת צהריים מלאה, ניסיתי את כל המאכלים האפשריים, הוא רק טועם ומנשנש ויותר משחק עם האוכל מאשר אוכל אותו והארוחה נגמרת בזה שאוכל רק מלפפון ועגבנייה ולחם, אחרי שניסיתי בכל הדרכים להאכיל אותו. בגן , הגננת אומרת שהוא דווקא אוכל יפה ואני לא מבינה למה בבית זה לא כך.... אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ... יש לציין שאת הפירות אוכל יפה וגם בערב אני מכינה לו חביתה עם עגבנייה וגבינה ואוכל מאוד יפה וגם את זה רק הוא מוכן לאכול אחרי שניסיתי לו דברים אחרים.
התפריט היומי שלו: 6:30 מטרנה+דייסה 210 מ"ל
9:00 פירות
12:00 ארוחת צהריים
15:30 מעדן גבינה
18:00 ארוחת ערב
19:30 מטרנה + דייסה 210 מ"ל
האם התפריט תקין, האם לשנות משהו ומה ניתן לעשות לגבי הצהריים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחת צהריים לתינוק בן שנה ו-3 חודש - תגובה
יעל משיח ארזי17/10/2011מעיין שלום
האם את אוכלת עם בנך, נסו לאכול יותר ארוחות משפחתיות, לעיתים הארוחות המשותפות מגבירות את העינין באוכל.
בנוסף, חשוב לא להתייאש ולא להראות לו כי את על סף יאוש משום שכך הוא קולט כי ניתן למשוך את תשומת ליבך.
בנוסף המשיכי לנסות להציע את המזונות שאתם אוכלים לארוחת צהריים, שאלי את הגננת מה אוכל בגן / מה אוכל כשאת לא בסביבה ונסי ללכת על אותו הכיוון.
גבי התפריט בהדרגה מומלץ להפחית את תוספות התמ"ל ובמקום לתת מזון מוצק
למשל פרי + יוגורט / פרוסה עם טחינה / שקדיה וכדומה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)