הפסיקה לאכול מוצקים בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסיקה לאכול מוצקים בבקשה עזרה
    אתי
    17/10/2011

בתי בת 9 חודשים עד לפני שלושה ימים היא הייתה אוכלת 2 ארוחות מוצקים (בצהריים מרק ובערב פירות או דייסה) יצויין כי היא אכלה אותם בתאבון וברצון.

ביום שבת ככל הנראנ המרק שהיה בכפית היה מעט חם והיא קצת נבהלה מהכפית ומאותו רגע היא לא מוכנה לאכול מרק בכלל וגם פירות או דיסה היא כמעט שלא אוכלת... היא אוכלת כמה כפיות ואז היא לא רוצה יותר למרות כל הניסיונות.

יש לי מספר שאלות

1. האם יכול להיות שהיא קיבלה טראומה מהכפית החמה או שפשוט הטעמים השתנו? ואם זו טראומה מה ניתן לעשות?

2. האם עליי להמשיך לנסות וללחוץ עליה לאכול בכל ארוחה או שזה רק יעורר אנטיגוניזם לעניין? שכן כיום אני מנסה בכל ארוחה 40 -50 דקות.

3. מה ניתן לתת במקום כי מלבד זה היא תינוקת יונקת ואני מפחדת לתת לה יותר מדי אוכל באמצעות בקבוק שלא תפסיק לינוק

אני לחוצה וחרדה ואודה לתשובה מהירה

בתודה ובברכת חג שמח

אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

אתי
    18/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסיקה לאכול מוצקים בבקשה עזרה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    21/10/2011

שלום אתי,

אני לא מאמינה שמדובר על טראומה. יכול להיות שאולי היא לא מרגישה כל כך טוב?
    אולי זה וירוס וזה יחלוף. מה שכן אל תנסי ללחוץ עליה כי זה לא יעזור, להיפך אני מציעה שכמה ימים פשוט תניחי לה מאוכל, כדי שלא תעשה "דווקא".

תאכלי לידה ואם תבקש תתני אך אל תציעי יותר מפעם אחת. תעדכני אותי מה קורה ביום יומיים האחרונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו