האם לוותר על בקבוק לפני שינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לוותר על בקבוק לפני שינה?
    חגית
    20/10/2011

הקטן יהיה בן שנה בחודש הבא. לפני כחודש גמלתי אותו מהנקה ומאז הוא מקבל בקבוק אחד בבוקר (6 בבוקר בערך) ואחד בערב לפני השינה (זה בדרך כלל יוצא כשעה או אפילו פחות אחרי ארוחת הערב) שני הבקבוקים של כ 180-240 CC תלוי כמה הוא אכל לפני. אני מתלבטת אם לוותר על הבקבוק של לפני השינה. רוב הפעמים הוא אוכל ארוחת ערב ממש טובה כך שהבקבוק הזה נלקח לא מתוך רעב אלא נראה לי שמתוך הרגל.בנוסף הוא אוכל ממש טוב במהלך היום . ארוחת בוקר, צהריים , יוגורט עם פרי ב 4 וארוחת ערב. העניין הוא שהוא בדרך כלל מסיים את הבקבוק ולפעמים אפילו בוכה שהבקבוק נגמר למרות שהוא שותה אותו פחות משעה לאחר ארוחת הערב... אני תוהה אם הוא צריך את הבקבוק הזה ואולי אפשר להתחיל לוותר עליו. ואם כן , אז איך מומלץ לעשות זאת. להחליף את הבקבוק בעוד איזה נשנוש או שאפילו את זה הוא לא צריך? (הילד אוכל יפה עם תאבון ולא מהרזים שבחבורה , מה שנקרא בנוי טוב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם לוותר על בקבוק לפני שינה? - תגובה

יעל משיח ארזי
    20/10/2011

חגית שלום
    לפי מה שאת מתארת נישמע כאילו הבקבוק אכן אינו הכרחי ניתן להחליפו בכוס /בקבוק חלב / חלב אורז וכו' כך יקבל "נישנוש" אבל לא תחליף חלב מעין ארוחת לילה
    נסי לתת אולי כמות קטנה יותר של חלב ולאחר מכן מים
    והכל בהדרגה כמובן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו