מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ואם היא אוכלת 80? זה נורא?
שיר26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לתינוקת בת שבועייםשיר25/10/2011
בהתחלה נתתי מטרנה. שקלה 2800 בשחרור ואכלה 60.
לפני שבוע נשקלה בטיפת חלב ושקלה 3085.
אני מניקה. אבל לפעמים נותנת בקבוק-כמה אמורה לקבל כעת? ואיך אני עושה את החישוב בעתיד אם אין לי מידע עדכני על המשקל הנוכחי שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לתינוקת בת שבועיים - תגובה
יעל משיח ארזי25/10/2011טל 30 שלום
החישוב הוא 150 כפול משקל חלקי מספר ארוחות. אם את לא יודעת בדיוק כמה שוקלת תעשי הערכה לפי הפעם האחרונה שנישקלה. אמורה לעלות כ150-200 גרם בשבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר26/10/2011אם שוקלת 3400, ואוכלת כל שעתיים בערך , כלומר 10 האכלות, יצא לי מספר בן 5 ספרות - אז אני לוקחת את הספרות הראשונות? כלומר 40???
מוזר, כי כשהשתחררה אכלה כבר 60, ואתמול אכלה 85 בלילה ונרדמה ל 3 שעות. איך זה הגיוני?
איזה בקבוק הכי מומלץ לתת? MUM? טומי טיפי? בגלל ההנקה היא מוצצת את הבקבוק במקום לשתות ולוקח המון זמן להאכיל וגם נחנקת המון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
יעל משיח ארזי26/10/20113.4 כפול 150 לחלק ל10= 51 סיסי
אבל יכול להיות שבגלל שיונקת לא בכל פעם מקבלת 51 ולכן הייתי מעגלת ל60 סיסי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היא אוכלת 80 ולא 60 - זה נורא?
שיר26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם היא אוכלת 80 ולא 60 - זה נורא? - תגובה
יעל משיח ארזי26/10/2011לא, אם היא דורשת יותר תני לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)