אוכל לילדה בת 8 חודשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לילדה בת 8 חודשים.
    חגה
    26/10/2011

שלום.
    הילדה שלי בת שמונה חודשים שבוע הבא. היא אוכלת כבר חודשיים בערך פרות בבוקר וירקות עם עוף בצהריים שניהם במרקם של גרבר. לא מזמן התחלתי לגרד מדי פעם תפוח בפומפייה ולמעוק בננה במזלג. שאלתי היא מתי אפשר להפסיק עם המרק המשעמם הזה ולהתחיל לתת לה אוכל רגיל מעוך קטן קטן. אין לי בעיה להמשיך לתת לה אוכל בבלנדר עד גיל 12, אבל החברים והסבתות נורא מבלבלים אותי וגם ספרים שונים ואני כבר לא יודעת באיזה מרקם היא אמורה לאכול (היא עדיין לא יושבת ויש לה שתי שניים תחתונות ושתיים עליונות בדרך...) . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לילדה בת 8 חודשים.

הוספת תגובה

• מקפיצה

חגה
    28/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל לילדה בת 8 חודשים. - תגובה

יעל משיח ארזי
    30/10/2011

חגה שלום
    בגיל 8 חודשים את יכולה כבר להוסיף קטניות למרק וחלמון של ביצה שניתן לרסק ולהוסיף לו טחינה גולמית או אבוקדו ולנסות כך לגוון ההתקדמות במרקמים כי גם על פי התקדמות התינוק ואן את לידו בזהירות ולאט לאט ניתן לנסות מרקמים יותר מעוכים
    ממרוסקים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו