מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותרננה27/10/2011
ביתי בת שבוע וסובלת מאד ביומייים האחרונים מעצירות. לפני כן היא היתה עושה כ-3 יציאות ביום. מה יכול לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין31/10/2011שלום רננה,
חסרים הרבה פרטים לגבי סוג המזון שביתך אוכלת.
אנא כתבי האם יונקת או מקבלת תחליף חלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
רננה01/11/2011בהמשך להודעה הוקדמת.. בהמשך להודעה הקודמת ביתי כבר כמעט בת שבועיים. היא בעיקר יונקת אך אני גם שואבת לה והיא אוכלת מהבקבוק - רק חלב שלי. יש לה בעיה של עצירות היא כל ערב מאד מתעמצת לעשות צואה דבר שמקשה עליה לישון. אם היא מצליחה אחרי מאמצים מרובים אז היא נרגעת אך אם לא היא מתייסרת דבר שיכול לקחת עד יומיים. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות על מנת לעזור לה? האם אוכל שעדיף להמנע ממנו, או דברים אחרים... כל ערב הופך לסיוט בבית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין01/11/2011אוקיי קודם כל כל הכבוד שאת מניקה אני בעד!
כדי לעזור לה אני ממליצה לך להימנע ממוצרי חלב, וכדאי שתקחי פרוביוטיקה.
אני ממליצה על "מגה פרוביוטיק" גשי לבית טבע ובקשי את הכמוסות האלו.
בנוסף הישתדלי לשתות הרבה מים ולאכול מאוזן ובריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)