בקבוק בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקבוק בלילה
    טלי
    27/10/2011

שלום,
    יש לי תינוקת בת 14 חודשים.
    אחרי לא מעט מאמצים, היא החלה להירדם ולישון יחסית טוב בלילה וגם בצהרים.

* היא ישנה שנת צהריים של שעה וחצי עד שעתיים מ 10 בבוקר.
    * אוכלת ארוחת ערב (מנה בינונית של פסטה ברוטב חלב) ב 17:30 וממש לפני השינה גם מקבלת בקבוק עם מטרנה + דייסה.
    * את שנת הלילה שלה היא מתחילה ב 18:30.
    אולי זה קצת מוקדם, אבל היא ישנה די טוב עד 6 בבוקר.

העניין הוא שבזמן אחרון היא החלה להתעורר כל לילה בערך ב 2 בבוקר. אני פירשתי את זה בתור רעב (כי זה פרק זמן של כמעט 8 שעות) ומציעה לה בקבוק, שאותו היא מחסלת עד הסוף עם המון תאבון. מה שעוד יותר מחזק את ההשערה שלי, שהיא מאוד רעבה.
    אחרי הבקבוק היא נרדמת יחסית מהר וממשיכה לישון עד 6 בבוקר.

השאלה שלי היא האם זה באמת רעב או אולי הרגל שפיתחה? האם זה בסדר לתת לה את הבקבוק או אולי לנסות לגמול אותה מזה ושוב זה בהנחה שהלילה שלה נמשך 11.5 שעות.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקבוק בלילה

הוספת תגובה

• בקבוק בלילה - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    01/11/2011

שלום טלי,

זה בסדר גמור שהיא מתעוררת רעבה.

לגבי הארוחת הפסטה עם החלב אני ממליצה להחליף למשהו מזין יותר. חלב לטעמי הוא מזון לא בריא. ואם הפסטה מחיטה לבנה אני ממליצה להחליף לחיטה מלאה.

בגיל כזה התפריט אמור להיות הרבה יותר עשיר ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות, שקדים טחונים וכן הלאה...

אם את זקוקה ליעוץ פרטני לבניית תפריט אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו