מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוספת סוכר ענבים...מורן29/10/2011
שלום רב...
לצערי בהודעה אחת לא אוכל לספר את כל השתלשלות האירועים עם ביתי בת ה 11 חודש.
היא יונקת הנקה "לילית" מלאה זאת אומרת קמה כל שעה לציצי משמונה בערב עד שש וחצי בבוקר הנקה אחרונה ובמשך היום אוכלת מעט מוצקים ולא מוכנה לשתות מים בכללל!!!! בקבוק היא מסרבת מגיל חצי שנה , ומכוס עדיין קשה קצת ומכפית גם לא!
אחרי שממממש כבר קשה המצב נשברתי והחלטטתי לנסות את התה"היפ" עם בקבוק חדש של טומי טיפי והילדה אחרי טעימות רבות הסכימה ושתתה במכה 200 מ"ל!!!!!
מאז כמובן היא מוכנה רק את התה והיא שותה אותו כמו "חלב" שבחיים לא לקחה מבקבוק...
מכיוון שאיננה עולה יפה במשקל כיוון שאין לה שום תוספות חלב ועדיין לא ממש אוכלת מנה של מוצקים יפה, חשבתי לנסות להוסיף סוכר ענבים למטרנה וכך בגלל שזה מתוק יותר היא תסכים לקחת...
חשוב לציין שאני הכייייי נגד מתוקים אבל אני מרגישה שעם הנסיכה שלי אין לי כל כך ברירה אחרת...(אפילו טעמתי את החלב שלי- והוא מתוק ב ט י ר ו ף!!!!)
אני ממממש אבודה ואשמח לתשובתכן המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת סוכר ענבים... - תגובה
יעל משיח ארזי30/10/2011מורן שלום\כמובן שמבינה אותך אך חשוב מאוד לא להלחץ ולא להילחץ. לא מציעה להמתיק את החלב עם סוכר ענבים אך ניתן להוסיף למוצקים שכן אוכלת שקדיה / טחינה גולמית/ אבוקדו אלה הם שמנים בריאים אשר מעלים את הקלוריות הבריאות של מה שאוכלת
כמו כן את יכולה לתת לה דייסת קוואקר עם חלב אם או תמ"ל ולהוסיף סילאן על מנת שיהיה מתוק
עקבי אחרי האחוזונים וכל עוד לא שוברת אחוזונים אין מה לדאוג
וגם אם כן השתמשי בטיפים שנתתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)