סרבנות אכילה אצל תינוק בן שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנות אכילה אצל תינוק בן שנה וחצי
    מרב
    31/10/2011

התינוק שלי היה אכלן מצויין עד גיל 8 חודשים. גם המעבר לאוכל מוצק היה מדהים ודי מהר עבר לקערה מלאה של פירות ומרק מרוסקים.פתאום החל להביע התנגדויות שהתבטאו בדחיפת הכפית שהגשתי לפיו, וההתנגדויות הללו רק גברו עם הזמן. במשך חודשים לא היה אוכל ארוחת צהריים. אחר כך ויתר על הפירות. יש לציין, שבכל תקופה של צמיחת שיניים, מחלה, חיסון הוא סוגר את הפה לחלוטין ושותה רק מטרנה. אני מוצאת את עצמי נותנת לו כבר חודשיים כמעט רק מטרנה. הבדיקות הרפואיות שלו תקינות. מבחינת משקל ירד לאחוזון 10 ולאחרונה עלה לאחוזון 30. אני שואלת בעצם עד מתי אפשר להמשיך לתת לו רק מטרנה? הוא לא מוכן לנסות כמעט כלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרבנות אכילה אצל תינוק בן שנה וחצי - תגובה

איילת בר
    31/10/2011

שלום מרב.
    בגיל שנה וחצי ניתן להגיש כבר מזון חתוך או מעוך עם מזלג. הילד כבר יכול לאכול באופן עצמאי והמרקם הטחון כבר פחות מעניין אותו.

התקררויות וכאבי שיניים משפיעים על התאבון גם אצל מבוגרים . זו תקופה שחולפת.
    תמשיכי לנסות ולהציע לו מזון מוצק לפי ארוחות מסודרות . בגילו יכול לאכול מה שאתם אוכלים במרקמים שמתאימים לו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו