מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצעות ל"חטיף" בריאות מלוחשירלי31/10/2011
שלום,
ביתי בת שנה ווהחלה ללכת לגן השבוע. בגן נותנים פעמיים בשבוע חטיפים מלוחים- במבה או דובונים.
ביתי כלל לא אוכלת חטיפים ולא ממתקים גם ( לא הצעתי לה כלל כי אני חושבת שזה כלל לא נחוץ), ואיני יודעת מה לעשות. היא תיחשף בגן לכך וסביר להניח שגם תרצה לאכול ( מלוח היא יותר אוהבת). ללא התחשבות בצד של האלרגיה אני יותר מוטרדת מהפן התזונתי.
נתבקשתי בגן להביא עבורה משהו אחר ולא מצאתי.
אשמח לקבל הצעות לחטיף מלוח ( יחסית כי לדוג' פתיבר היא לא אוהבת) מזין ובריא
תודה רבה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעות ל"חטיף" בריאות מלוח - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין31/10/2011היי שירלי,
בייגלה מחיטה מלאה
פריכיות
שלווה לא ממותקת
ירקות חתוכים
אני בעד שלא למנוע ממנה לאכול כדי לצור אצלה אנטי. נסי לדבר עם הגננת ולהסביר שזה מזון לא בריא אולי יקשיבו לך וינסו להחליף בדברים יותר מזינים. ואולי עדיף לשקול גם לעבור לגן שנמנע ממאכלים אלו.
בכל מקרה פעמיים בשבוע זה לא נורא, גם אם יהיה העיקר שבבית לא יהיו המאכלים האלו.
תנסי כל שאת יכולה
אשמח לענות על כל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)