מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזיםשיר02/11/2011
איך אפשר לעזור לתינוקת יונקת עם גזים? ניסיתי גרפווטר, סימיקול -לא עזר.
מבחינת שינוי תזונה להורדת מוצרי חלב - זה כולל גם שוקולדים? והאם בכלל כדאי להפחית מוצרי חלב? אני נורא אוהבת וקשה לי למצוא משהו אחר לאכול....
עושה לה אופניים עם הרגליים זה קצת עוזר.
המלצות נוספות?
היא יונקת במאוזן על כרית - יכול להיות שזה הסיבה? יש לה גם פליטות מרובות בזמן האחרון...
יש לציין שמקבלת בקבוק תמ"ל אחד בלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים - תגובה
ד''ר נטלי שוינקלשטיין02/11/2011טל היי,
אני לא ממליצה על צריכת מוצרי חלב גם בלי קשר לגזים של ביתך. מדובר על מזון מזיק במיוחד שאינו מותאם למערכת העיכול האנושית (אלא לצאצא של החיה ממנו הוא נשאב).
בהקשר של גזים אצל תינוקות זה דבר מאד חשוב ויכול לעזור מאד.
אם את אוכלת שוקולדים רצוי שתמעיטי בלי קשר לחלב כי מדובר על מזון מזיק שאינו תורם לגוף שום ערך תזונתי. ובזמן הנקה את צריכה להיות הכי חזקה ולאכול מזון שמזין אותך ואת תינוקך. אם לא, יכול להיות שתמצאי את עצמך עם חסרים תזונתיים.
משהו אחר לאכול יש מלא, תחפשי באינטרנט מתכונים בריאים ותראי את המגוון הגדול.
פרוביוטיקה יכולה לעזור המון אל תוותרי על זה.
ולגבי התחליף חלב בלילה, אם אין הכרח אני לא רואה סיבה לתת, מועיל זה בטוח לא, ויכול להיות שגם זה גורם לבעיה, כל עוד שאת יכולה להניק הנקה מלאה זה הכי טוב עבור ביתך.
אשמח לענות על כל שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים עם הגזים??
שיר02/11/2011ולגבי התמ"ל בלילה - בלילות הראשונים היא ינקה כל חצי שעה בערך ופשוט לא יכולתי לישון...אז כשאני נותנת תמ"ל יש לי מרווח של 3-4 שעות לישון. אמא שמניקה מלא ועייפה ומותשת ולא מתפקדת בלילה אחרי לילה ללא שינה - זה לא משהו רצוי נראה לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי
נטע02/11/2011ומומלץ להפחית במוצרים מחלב פרה.
כמו גם ירקות כמו כרובית וכרוב, קיטניות, קפאין.
ברור שכל תינוק מגיב אחרת ולא מחייב שזה יפתור את הבעיה.
לנו עם הילד הראשון למשל שממש סבל מגזים כן נתנו גרפווטר וזה ממש עבד. ועם השני - הוא לא סבל אפילו יום אחד מגזים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)