שילוב דייסה לתינוק יונק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב דייסה לתינוק יונק
    חלי
    04/11/2011

שלום. בני בן שבעה חודשים. יונק ואוכל יפה מנת פירות ומנת מרק+ בשר (הודו/ עוף), שומר על משקל נאה. בגיל חצי שנה התחלתי לתת לו בקבוק לפני השינה- דייסת 8 דגנים מסדרת"גם וגם". אכל בתיאבון, אך ניכר שאיננו מעכל היטב את הדייסה (או לחילופין את תחליף החלב?). הוא מתעורר יותר בלילה, בבכי רם, ועושה המון קקי במשך היום ובעיקר בשעות הבוקר. ניסיתי גם דייסת קורנפלור והלילה עבר זוועה. לכן הפסקתי, אתמול בלילה הסתפקתי בהנקה והוא היה רגוע יותר בלילה. שאלותיי הן: האם יש חוסר בקלוריות כשאני מסתפקת בהנקה? האם ניתן לתת לו אחה"צ ארוחה של אבוקדות ועגבניה (ואולי גם חלמון ביצה?) כארוחה שלישית כדי להוסיף קלוריות?
    תודה, חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב דייסה לתינוק יונק

הוספת תגובה

• שילוב דייסה לתינוק יונק - תגובה

יעל משיח ארזי
    04/11/2011

חלי שלום
    הרעיון שלך מוצלח להוסיף עוד מנה של ירק/פרי בערב בשילוב עם אבוקדו /שקדייה להעשרה
    לגבי הביצה (הצהוב) ממליצה לחכות לגיל 8 חודשים ואז ניתן כבר להוסיף קטניות וטחינה גולמית כך יש כבר יותר רעיונות לגיוון.
    לגבי הדייסה, אפשר להסתדר גם בלי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה:

חלי
    04/11/2011

האם מומלץ להוסיף למרק קינואה או שיבולת שועל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד שאלה: - תגובה

יעל משיח ארזי
    04/11/2011

אפשר להוסיף אבל אפשר לחכות קצת עם הקינואה והקוואקר
    את יכולה לנסות לעשות דייסת קוואקר
    אולי ילך יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על דייסת קוואקר ביתית

איילת
    05/11/2011

היי, בתי בת 7.5 חודשים ולפני האמבטיה (בסביבות 6 בערב) אני נותנת לה דייסת קוואקר שאני מכינה לבד. זה ממש קל ומשביע.
    שמים 2 כפות קוואקר דק/קוואקר אינסטנט בקערה, מוסיפים מים רותחים שיכסו את הקוואקר, מערבבים טוב. אני מוסיפה גם קצת פרי מעוך וקינמון ומערבבת הכל ביחד.
    הבייבי שלי טורפת את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו