מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שואלת שוב....
אלונה22/11/2011אני מנסה לשאול שוב:
בני בן שנה וחצי. אוכל אוכל מוצק במהלך היום. בבוקר, כשהוא קם, ובערב, ממש לפני השינה, ינק כ 3 דקות. הפסקתי להניק אותו ואני מחפשת מה אפשר לתת לו במקום. על הערב ויתרנו וזה בסדר. בבוקר ניסיתי לתת לו חלב שקדים (שהוא ממש אוהב) והוא לא רוצה. בגן הוא אוכל ארוחת בוקר בערך ב 9:00 ואני לא רוצה לשלוח אותו לגן בלי כלום אחרי כל הלילה. מה האפשרויות שלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת תינוק בן שנה וחציאלונה06/11/2011
הי,
בני בן שנה וחצי. עד עכשיו הוא יונק מעט בבוקר כשהוא קם ולפני השינה. הוא יונק בערך 5 דקות. בשאר הארוחות אוכל רגיל. יש לי 2 שאלות:
1. חשבתי להפסיק את ההנקה ורציתי לדעת האם ההמלצה היא להמשיך.... קראתי שמומלץ להניק עד גיל שנתיים.
2. אם אפסיק - מה הוא יכול לאכול ב 2 הארוחות האלה? ניסיתי מטרנה והוא סירב.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת תינוק בן שנה וחצי - תגובה
יעל משיח ארזי06/11/2011אלונה שלום
בשלב זה בו בנך אוכל מוצקים באופן חופשי ניתן להפסיק את ההנקה ללא חשש, במידת הצורך ניתן להחליף בחלב מכל סוג שהוא היות ויכול להיות שההנקה היא יותר מתוך התפנקות והרגל ופחות מתוך צורך של רעב .
נסי לתת במקום חלב אורז או חלב רגיל או סתם מעט מים ובדקי אם מחליף את הצרך במציצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עוד?
אלונה07/11/2011ניסיתי אתמול חלב שקדים (שאוהב מאוד במשך היום) וגם לזה הוא סירב. האם אפשר הסבר קצת יותר ברור מה אמור לאכול ב 2 הארוחות האלה? האם אפשר לדלג עליהן או שחשוב שיקבל משהו? כי אולי בלילה לפני השינה זה מיותר אחרי כל הארוחות ואחרי ארוחת ערב אבל בבוקר, אחרי כל הלילה, או לי זקוק למשהו ואני לא כל כך מבינה מה האפשרויות.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עוד? - תגובה
יעל משיח ארזי07/11/2011אלונה שלום
על ארוחת הלילה לפי דעתי ניתן לוותר
על יניקת הבוקר כמו שציינתי נסי לתת פשוט מים ובדקי כך אם מדובר בצמא או ברעב, במידה מדובר ברעב, את יכולה לנסות ולתת בקבוק אם חלב מסוג כלשהו אם תמ"ל/ חלב שקדים/חלב אורז / חלב רגיל
לפי דעתי בשלב הזה אין יותר מידי תפקיד צזונתי ל-5 דקות היניקה שבבוקר ולכן ניתן גם לוותר עליהן ולהתחיל את היום עם ארוחת בוקר : דייסה / פרוסה עם ממרח/ יוגורט עם פרי...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)