מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 9 חודשים אוכל בשינהרינה06/11/2011
בני בן 9 חודשים . הוא קם בשעה 7 בבוקר והולך לישון בשעה 7 בערב ובמהלך היום הוא מצליח לאכול רק 3 ארוחות של 200 כל 4 שעות בערך ( דייסה בבוקר , פירות ומרק בצהרים ) כך שיוצא לו עד שהוא הולך לישון רק 600 cc שלדעתי זה מעט . ( שוקל 8.7 קילו אחוזון 25). לכן אני נותנת לו עוד 2 ארוחות בלילה כשהוא ישן ( 8 ו-12 בלילה )כך שיצא לו לפחות 900 cc ביממה .בטיפת חלב אמרו לי כי זה מסוכן ושאני צריכה להפסיק לתת לו בלילה אוכל מתוך שינה ומה שהוא אוכל המהלך היום זה מספיק .
אני חושבת שזה לא מספיק אבל מצד שני אני מפחדת לתת לו אוכל מתוך שינה
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 9 חודשים אוכל בשינה - תגובה
יעל משיח ארזי06/11/2011רינה שלום, אני מסכימה כי להעיר במיוחד על מנת לאכול במהלך השינה מיותר. שינה טובה חשובה לא פחות מהזנה.
אם את חוששת כי אינו אוכל מספיק בדקי אם עולה במשקל בהתאם לאחוזונים, במידה ולא תמיד ניתן להעשיר את התזונה בטחינה גולמית / שקדייה / אבוקדו - שמנים בריאים שניתן לערבב כמעט עם כל רסק ואו דייסה שהוא אוכל וכך להעשיר קלורית את הארוחות באפן בריא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה בלילה
אליה13/11/2011מדוע קבלת אוכל מתוך שינה הוא דבר מסוכן( טיפת חלב)? האם גם הנקה בלילה היא דבר מסוכן? בתי יונק בילה לפחות פעם אחת (היא בת 9 חודשים ,שוקלת 8.6 ק"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)